Podsvětí E-kniha
Podsvětí - Michal Šefara Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

V pražském metru se děje něco zvláštního. Výpadky světel, podivné oltáře v tunelech, ozvěny a stihomamy jsou však jen předzvěstí blížící se apokalypsy. Vedoucí techniků, starší muž přezdívaný Haďák, mladá úspěšná farmaceutička Nina, osudově přitahovaná metrem, a člen pořádkové policie pracující v metru nazývaný Kerber spolu na první pohled nemají… Přejít na celý popis

Rafael Santandreu: Jak si zbytečně nekomplikovat život Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše? Osvojte si nové vzorce a návyky, které vám mohou pomoci k tomu, abyste se stali klidnými, šťastnými a optimistickými lidmi. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V pražském metru se děje něco zvláštního. Výpadky světel, podivné oltáře v tunelech, ozvěny a stihomamy jsou však jen předzvěstí blížící se apokalypsy. Vedoucí techniků, starší muž přezdívaný Haďák, mladá úspěšná farmaceutička Nina, osudově přitahovaná metrem, a člen pořádkové policie pracující v metru nazývaný Kerber spolu na první pohled nemají nic společného. Jejich vazby jsou však daleko hlubší a osud nasměroval jejich kroky do vražedné temnoty tunelů – za tajemnými Stíny i jejich nohsledy, kteří se nezastaví před ničím.Mysteriózní thriller Michala Šefary přináší zcela nový, neotřelý pohled na pražské metro, a po jeho přečtení už vám žádná ze stanic ani cesta tunely nebudou připadat stejně fádní jako předtím.

Sdílet 0

Nakladatel
Knižní klub
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Tohle bylo těžké šlápnutí vedle. V poslední době se snažím číst české autory, přeci jen – podporujme naše umělce. Ale Podsvětí je začátečnický nešvar – skvělá anotace, vynikající nápad, pokulhávající provedení. Pár lidí v mém okolí považuje konec za překvapivý, já to bohužel vidím jako výsledek blížící se uzávěrky.. Líbily se mi popisy metra, což na jednu stranu asi ocení hlavně lidé z Prahy.. Neskutečně iritující byla přemíra ,,huh“ v začátcích vět. Ostravák (nečekaně Ruda) působil dojmem retardovaného idiota, protože přepis ostravského dialektu se prostě nedá. Nápad skvělý, ale nedostatečně vysvětleno a celkově prostě ne. Ostatní knihy autora jsou vysoce hodnoceny, ale Podsvětí je prostě asi úlet.

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024256252

  • 4 z 5 hvězdiček Lorenc registrovaný uživatel

    Je to pohádka. Ale dost dobrá. Nesmíte od toho nic čekat, je to skvělá jízda metrem. Navíc, spousta věcí, co autor popisuje ze života blízké budocnosti se děje s mrazivou přesností už dneska. Brr. A popisy metra skvělé, nikdy by mě to nenapadlo, co tam jde vidět, když procházím stanicemi.

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024256252

  • 3 z 5 hvězdiček Zuzana Kšírová registrovaný uživatel

    Líbil se mi nápad, kniha se četla dobře a byla snadno pochopitelná, napínavá a jako cestující v metru jsem některé části hodně prožívala, celkově bych podpořila českého autora a doporučuji knihu přečíst už jen z důvodu, že příběh byl z mého pohledu originální :)

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024256252

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora