Talisman E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dvanáctiletý Jack Sawyer je takřka opuštěný, otce už nemá, matka mu umírá. Ale jeho život se brzy změní. Čeká ho totiž cesta přes celou Ameriku – a do paralelního světa.  Jack se vydává do neznáma, aby matce zachránil život, a při svém putování potkává nevinné bytosti i nestvůry a čelí neuvěřitelným nebezpečím. Pátrá především po léku, ale… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvanáctiletý Jack Sawyer je takřka opuštěný, otce už nemá, matka mu umírá. Ale jeho život se brzy změní. Čeká ho totiž cesta přes celou Ameriku – a do paralelního světa.  Jack se vydává do neznáma, aby matce zachránil život, a při svém putování potkává nevinné bytosti i nestvůry a čelí neuvěřitelným nebezpečím. Pátrá především po léku, ale jeho cesta nakonec skrývá důležitější poselství.Talisman patří ke kultovním fantasy příběhům o boji dobra a zla, věrnosti, procitání, hrůze a tajemství.

Sdílet 0

autoři
Stephen King | Peter Straub
série
Talisman 1. díl z 2
Další ze série
1. Talisman
2. Černý dům
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Horor
Témata
americká literatura
Nakladatel
Beta Dobrovský
jazyk
čeština
Počet stran
702
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Lchme registrovaný uživatel

    Škoda té nehezké obálky. Takový kultovní počin si zasloužil něco více žánrovějšího a věrnějšího odkazu Talismanu. Těším se až vyjde, ale toto mě od sedm set stránkové knihy s jasným odkazem absolutně odrazuje. Ebook vyjde?

    Kniha, Beta Dobrovský, 2022, 9788075934017

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Nunvářová registrovaný uživatel

    Ke čtení jsem se zpočátku musela nutit, ale zhruba kolem poloviny děje jsem se do knihy zakousla a četla ji téměř v kuse. Pro někoho by mohl být skoro až explicitní popis drastických scén až moc, ale ti co mají rádi Kinga jsou jistě už na jeho styl psaní zvyklí.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2022, 9788075934017

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Buršíková registrovaný uživatel

    Knihu jsem četla poprvé před cca patnácti lety, ale po Kingově "Pohádce" jsem dodtala chuť se k ní vrátit - mě ta jeho fantasy pohádkovější nota hrozně sedí. Tady to pravda pohádka uplně nebyla, v reálu by takhle malý kluk ztratil příčetnost či život už někdy ve třetině knihy a je to celé vlastně hrozné psycho. Ale čte se to jedním dechem a na konci skončíte stejně emočně vyšťavení a vyčerpaní jak hlavní hrdina. Jediná výtka je snad jen k této nové obálce - jestli ten pes, nebo co to je, má být Vlk, tak to asi ne-e. Nepovedená, netematická, barevně (pro mě) nepříjemná - kazí dojem téhle kultovky.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2022, 9788075934017

  • 5 z 5 hvězdiček Ivan Dachs Hladík registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moje nejmilovanější kniha od Kinga. Úchvatné vyprávění o přeměně chlapce v mladého muže, o přátelství, odvaze, o souboji dobra a zla. Skvostné propojení fantasy světa s naším. 100 %!

    Kniha, Beta Dobrovský, 2022, 9788075934017

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora