Mlha

Autor Stephen King

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ve vynikající sbírce dvaadvaceti povídek Stephen King opět čtenářům poodhaluje temná zákoutí své jedinečné fantazie. Supermarket se stává posledním útočištěm lidstva v boji s mimozemskými vetřelci. Výlet na půdu se promění v cestu do pekla. Řidička objevuje vpravdě děsivou zkratku do ráje. Idylické jezero může být domovem bezbřehého… Přejít na celý popis

Puzzlemánie Máte rádi puzzle? DINO teď přináší PUZZLEMÁNII se slevou 50 % online i v prodejnách Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ve vynikající sbírce dvaadvaceti povídek Stephen King opět čtenářům poodhaluje temná zákoutí své jedinečné fantazie. Supermarket se stává posledním útočištěm lidstva v boji s mimozemskými vetřelci. Výlet na půdu se promění v cestu do pekla. Řidička objevuje vpravdě děsivou zkratku do ráje. Idylické jezero může být domovem bezbřehého zla. Opuštěný ostrov se stává svědkem toho neúděsnějšího boje o přežití, jaký kdy člověk vedl.

Sdílet 0

Nakladatel
Beta Dobrovský
jazyk
čeština
Počet stran
552
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Shira009 Uživatel aplikace KDčko

    Po čase jsem se opět nechala zlákat do Kingova světa a moje výprava (dá se říct) byla úspěšná. Krůček po krůčku se čtenář vydává do tajemného místa, které ho neláká nádhernými barvami či půvabem pevných a krásných tvarů, ale ocitne se ve světě mlhy, tmy, šera a ponuré dusivé atmosféry. Ve světě, kde se všechny tvary zdají pokřivéné a mrazí ze všech zvuků rozléhajících se kolem. Mlha, tvořící rovnou čtvrtinu knihy, je po právu ústřední povídkou celé sbírky, která si po ní vzala jméno. Naprosto skvělé psychologické propracování smíchané s hororovými prvky. Myšlenka, že to největší nebezpečí jsou především lidé zahnaní do kouta, je mi velice sympatická. Ono totiž v momentě, kdy na vás útočí obří pavouci, zjistíte spoustu informací o lidské přirozenosti. Co se ostatních povídek týká, některé byly vážně dobré, některé výborné a některé mě nezaujaly. Ano, slabších povídek je tu sice hodně, ale o to víc budete odměněni u těch ostatních.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2021, 9788075933164

  • 5 z 5 hvězdiček Linda Trejbalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasný soubor povídek a dvou básní. Některé jsou nezapomenutelné, celkově velmi vydařená kniha. Popisuje šílenství, úzkosti a slabosti, neuvěřitelné záhady a příběhy. Mezi mé oblíbené povídky bych zařadila - Nezmar, Opice, Prám - tyto jsou s prvky hororu; Kšeft na svatbě, Textový procesor Bohů, Jaunt, Náklaďák strejdy Otta, Babička a Zkratky paní Toddové. DOPORUČUJI *****

    Kniha, Beta Dobrovský, 2021, 9788075933164

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Šimková registrovaný uživatel

    Na některé povídky asi jen tak nezapomenu, zanechaly ve mně stopu a občas se k nim budu v hlavě určitě vracet. A na některé už si nevzpomenu ani teď - hned po dočtení knihy. Ale rozhodně jsem se nenudila ani u jedné.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2021, 9788075933164

  • 5 z 5 hvězdiček Matyáš Klos registrovaný uživatel

    Skvělý soubor povídek, který jsem našel v knihovně - (400kč za tuto knihu není špatné) Nejlepší a nejčtivější podle mě byla povídka na obalu knihy - Mlha. Mlhu jsem poprvé viděl zfilmovanou a téma mě zaujalo. Nedaleko na druhém místě je Opice - Prvky horroru na každém rohu. Po dočtení povídky jsem nemohl usnout. Na bronzovém místě je Textový procesor Bohů - Ne moc horror, ale vtipné. V knížce jsou povídky, které bych při nejmenším popsal jako podivné - povídka Tygr, vůbec jsem ji nepochopil. Kluk potřebuje jít ve škole v hodině čůrat, ALE na záchodě je tygr. Soubor povídek od Kinga vřele doporučuji! :)

    Kniha, Beta Dobrovský, 2021, 9788075933164

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora