Kazatel E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V pobřežních skalách poblíž švédského městečka Fjälbacka je objevena mrtvola ženy. Pod tělem oběti jsou však nalezeny kostry dvou dalších žen, které zmizely před dvaceti lety. Pitva potvrdí, že všechny tři zemřely stejným způsobem. Jde o jednoho vraha, který se z neznámých důvodů na dvacet let odmlčel, nebo někdo původního pachatele napodobuje?… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V pobřežních skalách poblíž švédského městečka Fjälbacka je objevena mrtvola ženy. Pod tělem oběti jsou však nalezeny kostry dvou dalších žen, které zmizely před dvaceti lety. Pitva potvrdí, že všechny tři zemřely stejným způsobem. Jde o jednoho vraha, který se z neznámých důvodů na dvacet let odmlčel, nebo někdo původního pachatele napodobuje? Situace se ještě zhorší, když z blízkého kempu beze stopy zmizí sedmnáctiletá dívka. Pátrání po ní je bezúspěšné a policie se obává, že ji potkal stejný osud.

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2004

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Zatřepálková registrovaný uživatel

    Musím se přiznat, že do poslední chvíle jsem netušila, jak to celé je, i když řešení je takřka "na talíři". A naznačená medicínská problematika mě naprosto fascinovala.

    Kniha, MOTTO, 2014, 9788026701804

  • 3 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel

    Mám ráda detektivní příběhy a podle recenzí, co jsem si přečetla na různých webovkách, jsem čekala, že to bude opravdu bomba. Příběh sám o sobě není špatný, je promyšlený, propletený, i když ne tolik, kolik bych u švédských krimi očekávala. Prvních pár stránek mě zaujalo, začalo se to všechno rozbíhat, mělo to spád. Ale potom děj začal být rozvláčný, zdlouhavý, bez akce, místy jsem až přestala vnímat, co se děje. Druhá půlka knížky byla o něco lepší, ale taky žádný zázrak. Je docela jednoduché odhadnout, kdo je vrahem mladých dívek, i když se autorka snaží pátrání policistům ztížit a tím příběh zamotat. Avšak moc se jí to nepodařilo, pachatel je až příliš průhledný. Tudíž když přišlo samotné rozuzlení příběhu, nijak mě to nepřekvapilo a ani nevyrazilo dech. Knížka stojí za přečtení, ale rozhodně se na seznam knížek, od kterých se nemůžete odtrhnout, nezařadí.

    Kniha, MOTTO, 2014, 9788026701804

  • 3 z 5 hvězdiček Bozkobob registrovaný uživatel

    První díl se mi líbil víc, ale dalo se to čist. Trosku mi zápletka připomínala první díl (rodinné tajemství, minulost),

    Kniha, MOTTO, 2014, 9788026701804

  • 4 z 5 hvězdiček Ali registrovaný uživatel

    Tiež fajn kniha. Zápletka originálna, štýl vracania sa do minulosti zaujímavý. Hlavné postavy sa vyvíjajú a samozrejme aj ich vzťahy. Zase ale platí, že ak ste fanúšikom severskej krimi, nie je to úplne top.

    Kniha, MOTTO, 2014, 9788026701804

  • 4 z 5 hvězdiček Klára Čejková registrovaný uživatel

    Camilla je jedna z mých nejoblíbenějších severských spisovatelek, její knihy jsou velmi čtené a snadno se dostávám do příběhu. Kazatel není výjimkou, krásná a čtivá kniha s originální zápletkou. Co se mi líbilo snad úplně nejvíce ten jakoby náboženský fanatismus.. náboženské podtexty já můžu :)

    Kniha, MOTTO, 2014, 9788026701804

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora