Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Tohle bylo těžké šlápnutí vedle. V poslední době se snažím číst české autory, přeci jen – podporujme naše umělce. Ale Podsvětí je začátečnický nešvar – skvělá anotace, vynikající nápad, pokulhávající provedení. Pár lidí v mém okolí považuje konec za překvapivý, já to bohužel vidím jako výsledek blížící se uzávěrky.. Líbily se mi popisy metra, což na jednu stranu asi ocení hlavně lidé z Prahy.. Neskutečně iritující byla přemíra ,,huh“ v začátcích vět. Ostravák (nečekaně Ruda) působil dojmem retardovaného idiota, protože přepis ostravského dialektu se prostě nedá. Nápad skvělý, ale nedostatečně vysvětleno a celkově prostě ne. Ostatní knihy autora jsou vysoce hodnoceny, ale Podsvětí je prostě asi úlet.

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024256252

  • 4 z 5 hvězdiček Lorenc registrovaný uživatel

    Je to pohádka. Ale dost dobrá. Nesmíte od toho nic čekat, je to skvělá jízda metrem. Navíc, spousta věcí, co autor popisuje ze života blízké budocnosti se děje s mrazivou přesností už dneska. Brr. A popisy metra skvělé, nikdy by mě to nenapadlo, co tam jde vidět, když procházím stanicemi.

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024256252

  • 3 z 5 hvězdiček Zuzana Kšírová registrovaný uživatel

    Líbil se mi nápad, kniha se četla dobře a byla snadno pochopitelná, napínavá a jako cestující v metru jsem některé části hodně prožívala, celkově bych podpořila českého autora a doporučuji knihu přečíst už jen z důvodu, že příběh byl z mého pohledu originální :)

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024256252