Pánský klub

Autor Erica Katz

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Alex Vogelová si vždy šla za tím, co chce, a řídila se pravidly – na střední vynikala ve škole i sportu a zářila i na právech na Harvardu. Když nastoupí v prestižní manhattanské firmě Klasko & Fitch, slíbí svému příteli, že ji práce nezmění. Jenže nakonec se nechá svést penězi a aurou firmy – i svými sebejistými kolegy, kterým rychle padne do… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Alex Vogelová si vždy šla za tím, co chce, a řídila se pravidly – na střední vynikala ve škole i sportu a zářila i na právech na Harvardu. Když nastoupí v prestižní manhattanské firmě Klasko & Fitch, slíbí svému příteli, že ji práce nezmění. Jenže nakonec se nechá svést penězi a aurou firmy – i svými sebejistými kolegy, kterým rychle padne do oka. Ještě nikdy se necítila tak sebejistě nebo mocně – baví ji i pošťuchování s klienty plné dvojsmyslů. Alex pracuje pro nejvýnosnější, nejprestižnější tým firmy, Fúze a akvizice – střádá hodiny a baví klienty dlouho do noci. Práce je náročná, ale má i své výhody: víkend v Miami, cesta soukromým tryskáčem či luxusní večeře proplacená firmou.
 
Nároky se ale zvyšují, a přestože na ni doma čeká milující přítel, uchvátí ji její přitažlivý kolega a Alex začne všechno zpochybňovat – i sebe. Korporátní svět není černobílý, a aby se dostala na vrchol, musí hrát podle jiných pravidel. Ale kdo je vymyslel?
 
A co když je systém zmanipulovaný, aby ženy stejně vyhrát nemohly? Když se ukáže temná realita firmy, Alex si uvědomí, jak její okolí říká ženám, přímo i nepřímo, jak se na pracovišti chovat, aby uspěly. Teď už nemůže tiše přihlížet. Musí udělat správnou věc a šokující pravdu odhalit – i kdyby měla dát v sázku všechno, co má.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 17 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Daniel Krásný registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zábava! Navzdory společenským přesahům je Pánský klub ze všeho nejvíc totální právnická návykovka. Sledování kariérního progresu 'skautky' Alex ve světě korporátních žraloků umí totiž Katzová podávat s odzbrojující lehkostí. Sex. Chlast. Drogy. Právnický dodatky. I osobní život, kterej hraje nefér hru s dvaceti hodinama práce denně. A já bych chtěl navzdory všem těm špatnostem VÍC! Pánský klub není žádným Vlkem z Wall Street v sukních. Je to kombinace Suits a Ďábel nosí Pradu, o který jste doposud netušili, že jí nutně potřebujete k životu.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076429444

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Kniha mě odzbrojila svou upřímnou zpovědí, jak vás může chtěná práce snadno a rychle totálně změnit. Lidi se mění. Okolnosti se mění. Svět se mění. Každý někdy projde změnou. Jenomže je to vždycky k lepšímu? Tahle knížka mi otevřela oči, že všechna pravidla a každá změna nemusíte být vždy to, co hledáme. Jak daleko se musí člověk dostat, aby o sobě začal uvažovat jako o obchodu a kusu nahraditelného čehosi, co existuje jen jako loutka, která je nastrčená k tomu, aby bavila klienty všemi možnými způsoby a byla pro ně jen jakkoliv snadno dosažitelná hračka? Díky téhle knize mám dojem, že potřebuju někoho, kdo mi vrazí facku a řekne mi, že se mám vzpamatovat, kdybych se začala takhle drasticky měnit. Stejně jako potřebuju někoho, komu bych zavolala, kdybych se vzbudila v nabouraném autě vedle mrtvé prostitutky a nevěděla, co se stalo. Syrovost i surovost téhle knihy nutí k zamyšlení jaká je vlastně cena vlastního života. A co jsme ochotní všechno dát, abychom se sice topili v penězích a luxusu, ale nakonec zůstali osamělí a obklopeni partou neférových lidí ve světě lží a silně pokroucených pravidel, která stejně nikdo nedodržuje. Jak daleko se musím dostat, abych zahodila vlastní život? A vážně je to tak jednoduché? Tahle kniha byla bolest, ačkoliv byla úžasná. Celý konec a rozuzlení příběhu je tak strašně nepředvídatelné, i když si myslíte, že vše celou dobu víte. Chci po přečtení křičet, řvát, rvát se, bojovat a nenechat to být... Soudní záznamy, kterými je kniha protkána ani zdaleka nenaznačují tolik, kolik jsem si myslela. Síla téhle knihy tkví v její uvěřitelnosti a v popisu všech stavů pracovní i morální vyčerpanosti. Ke konci si už jen přejete, aby se něco stalo, protože to nejde dál unést, a to, co přijde, nelze očekávat.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076429444

  • 5 z 5 hvězdiček Adél Č. registrovaný uživatel

    Zvládla jsem jí za tři dny. Velmi čtivé, už od začátku, nevíte co od knihy čekat a závěr velmi zajímavý. Rozhodně sledovat právnickou sféru v tomto tempu, bylo až neuvěřitelné. Co může velká kariéra ve velké společnosti přinášet a odnášet. Tohle by stálo za zfilmování. Rozhodně skvělá kniha.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076429444

  • 5 z 5 hvězdiček Linda Culba registrovaný uživatel

    Kniha by zasloužila filmové zpracování :) Dokonalost - čtivé, napínavé a zajímavé z právního prostředí. Knihu jsem přečetla v rekordním čase 5 dnů a hltala jsem každou stránku... opravdu skvělý kousek!

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076429444

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda