Láska na hraně E-kniha
Láska na hraně - Penelope Douglasová BESTSELLER

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tiernan de Haasové je všechno jedno. Jako jediné dítě slavných rodičů vyrůstá sice v bohatství, ale zato bez lásky. Když rodiče náhle zemřou, ví, že by měla být zdrcená. Ale změnilo se vlastně vůbec něco? Vždycky přece byla osamělá. Protože Tiernan bude plnoletá až za dva měsíce, stává se jejím poručníkem otcův nevlastní bratr Jake Van der Berg.… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tiernan de Haasové je všechno jedno. Jako jediné dítě slavných rodičů vyrůstá sice v bohatství, ale zato bez lásky. Když rodiče náhle zemřou, ví, že by měla být zdrcená. Ale změnilo se vlastně vůbec něco? Vždycky přece byla osamělá. Protože Tiernan bude plnoletá až za dva měsíce, stává se jejím poručníkem otcův nevlastní bratr Jake Van der Berg. Tiernan se za ním a jeho syny Noahem a Kalebem musí odstěhovat do odlehlých coloradských hor. Všichni tři ji nakonec vezmou pod svá křídla a ona mezi nimi pomalu najde své místo. Také si však uvědomí, že hranice se stírají a pravidla se snadno porušují, když se nikdo nedívá. Jeden z nich ji má. Druhý ji chce. Ale on… On si ji nechá.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
jazyk
čeština
Počet stran
536
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 63 hodnocení čtenářů

50× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Michala Mynářová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná, zvrácená, láska. Bože, to bylo dokonalé! Dlouho mne žádný příběh takto nezaujal. Nutno podotknout, že tato kniha není pro rýpavé čtenáře ani ty kteří neholdují zvráceným erotickým románům. Celou knihu jsem zhltla za 9,5 hodiny. Četla jsem po dlouhé době celou noc a kus dopoledne, jak neskutečně čtivě to bylo. Těm, kteří milují dark romance, lehce toxické vztahy, drama, ale i úžasnou erotickou linku, která je svým způsobem hodně za hranou, knihu velmi doporučuji.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951966

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Bože, tahle knížka mě opravdu poznamenala, protože už třetí den na ní myslím, a opakuji si v hlavě ty scény a nemohu tomu uvěřit. Bylo to dokonalé!! Tak zakázané, tak vzrušující, chvílemi smutné. Některé scény byly šokující, a řekla bych že nepředvídatelné, a toho si velmi cením. Laťka je nastavena opravdu vysoko, protože nevím, jestli ještě najdu knížku, která se vyrovná téhle! Samozřejmě, je to můj názor, mám ráda zakázané věci, pro někoho tohle možna bude příliš. Chválím dialogy, myšlenky, krajina, která tam byla popsaná, jako bych zhlédla nějaký film. Četla jsem tím celý den a celou noc, občas jsem musela udělat přestávku, ale těšila jsem se až budu číst dál, bylo to jako droga!! Těšilo mě že ma knížka tolik stránek, nechtěla jsem aby to nikdy skončilo. Doporučuji !!!

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951966

  • 5 z 5 hvězdiček Teri Uživatel aplikace KDčko

    Tak ale tohle...tohle byla jedna velká bomba. Moje druhá přečtená kniha od Penelope Douglas a opět prostě úžasná. Budu se opakovat, ale Penelope je úžasná autorka! Knihu jsem celou od začátku do konce hltala. Emoce tam přímo přetékaly a ne jedna slza se dostala ven. Vůbec jsem netušila, jak kniha tedy dopadne, s kým tedy Tiernan skončí z těch tří chlapů. Chemie mezi postavami byla úžasná. Rozhodně stojí za přečtení!

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951966

  • 4 z 5 hvězdiček Václava Havlíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak jsem nelenila a precetla ji... jednim dechem.. za par hodin... je pravda, ze to neni kniha pro konzervy... spousta sexu, zvlastnich myšlenek, sem tam propluje i nejaka ta hlubsi myslenka a ukaze se pribeh..clovek se musi odprostit od toho, ze ucastnici nejsou rodina v pravem slova smyslu a nedochazi tedy k zadnemu incestu... po tom, co si clovek uvedomi, ze jde vesmes o cizi lidi, je to uz v pohode ...jedna se lehci čtení na zpestření vecera... Ja jsem si knihu, uprimne, uzila.. miluju drsnejsi knihy popisujici "postelove" sceny :D miluju vsechny muzske postavy... je pravdou, ze jako divka lehce pres 30 bych si vybrala "strycka"... ten me dostaval.. :D ale ani kluci nebyli k zahození

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951966

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Už chápu ty komentáře, ale musím uznat, že i když mi to ze začátku přišlo divný, i tak jsem to dočetla a zhltla jedním dechem. Takže určitě doporučuju!

    E-kniha, Ikar, 2023,

  • 3 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jedno viem ku knihe sa tak skoro nevratim. Znesiem vela, ale coho je moc toho je prilis. Toto bolo chore a to v knihach mi nevadi skoro nic. No tu, by som vsetkych poslala k velmi dobremu psychologovi. To ako vazne to vsetko? Dik ale podla mna je Amo a Kent zaujimavejsia a toto bola len parodia na take knihy. Takze za mna nie a ani neviem za co som dala tie 3 hviezdy. Lebo to bolo .... No nemam slov. Tiernan tak zufalo hladala hladala lasku ze si v pohode ospravedlnila skakanie od jedneho k druhemu. Hrdinovia o nic lepsi a neznasam ked si nedokazem niekoho predstavit + aka bola schopna a hned aj opravila ...... Vsetko rychle prechate a nerealne a neuveritelne. Mozno pre niekoho je kniha WAU ale pre mna je to nieco k comu sa tak skoro nevratim

    E-kniha, Ikar, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Bába Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla na nadšené doporučení mé pubertální dcery, ale pozor rozhodně to není pro žádné "konzervy". Velice čtivě napsáno, děj se mění s myšlenkami každého z hrdinů... Pro mne lehce šokující, barvité zpracování až toxických vztahů, velice otevřený popis milostných scén z pohledu všech akterů. Popis života v horách v odloučení od společnosti v současnosti, výchova puberťáků mimo město...

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951966

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Kuncová registrovaný uživatel

    O můj bože. Mňam. Mňam. Mňam. Penelope Douglas to prostě umí. Jediné co vytknu je cena, ale možná to za to stojí. Co myslíte?

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951966

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Kubínová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bezva kniha, doporučuji všem....

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951966

  • 2 z 5 hvězdiček als registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čte se dobře, ale celkově text sráží gramatické chyby a překlepy. Na mě až moc všichni se všemi...

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951966

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 499 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora