Krevní pouto E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Končí Dostih, začíná válka. Armády Popeliánů a Táhlorukých spolu bojují o kontrolu nad Impériem a dividiánští povstalci se uprostřed válečných střetů snaží přežít. Adrian, Pippa i Imelda mají od konce Dostihu spoustu otázek ohledně své role v nikdy nekončícím nepřátelství. A čím hlouběji pátrají, tím je jasnější, že jejich vzájemná nenávist má… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Končí Dostih, začíná válka. Armády Popeliánů a Táhlorukých spolu bojují o kontrolu nad Impériem a dividiánští povstalci se uprostřed válečných střetů snaží přežít. Adrian, Pippa i Imelda mají od konce Dostihu spoustu otázek ohledně své role v nikdy nekončícím nepřátelství. A čím hlouběji pátrají, tím je jasnější, že jejich vzájemná nenávist má jedinou příčinu: jejich bohy. Dávná tajemství se skrývají hodně hluboko, avšak jedno rozladěné božstvo je ochotno odhalit pravdu. Stopy vedou do podsvětí. Co asi bohové tají? V Impériu se hroutí staré pořádky a naši hrdinové se ze všech sil snaží obrátit svůj lid proti skutečnému nepříteli. Nebo snad bude příliš pozdě?

Sdílet 0

série
Vládci popela 2. díl z 2
Další ze série
Vládci popela
1. Vládci popela
2. Krevní pouto
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
King Cool
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 15 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Janča - Knizninadsenec registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Do druhého dílu bylo trochu těžší se pořádně začíst. Některé části byly zdlouhavé, tedy několik prvních kapitol. Byly trochu nepoutavé, nedokázala jsem se najednou a pořádně začíst. Takže jsem knihu na čas odložila. Když jsem se k ní vrátila, rozhodla jsem se jí prostě dát šanci a udělala jsem dobře. Přibližně od druhé třetiny to už bylo chytlavé a napínavé, zajímavé. Začetla jsem se, když jsem měla čas číst. Svět byl zajímavý, postavy se zajímavě vyvíjely a také mi přišel skvělý jejich plán. I když i jiné postavy měly také své nápady/plány, nakonec přemýšlely podobně. Příběh nebyl předvídatelný. Celkově měl sílu, napětí, tajemství, zajímavá místa. Postavy jsem si velmi oblíbila. A do poslední chvíle si nebyla jistá, kdo vyhraje nebo co nastane. Byl to celkově velmi dobrý příběh, pokud nepočítám začátek (ale s tím jsem měla problém já), dobře se pak četl, upoutal, zaujal. Měl šťávu. Průběh byl skvělý. Byl tam boj, ať už mocenský, politický nebo válka. Také hodně rozvahy, nápadů, překvapivých spojenectví. Některé postavy ty jiné oblafly a nejen je. Nechyběla láska, koně, rychlost, magie. Zajímavé poznatky z jejich historie.

    E-kniha, King Cool, 2022,

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Kosejk registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bizární jízda pokračuje, naštěstí už další pokračování nehrozí. Druhý a závěrečný díl nenabízí nic extra, svět je stále zvláštně iritující, postavy jsou ploché a zároveň až neskutečně geniální a odborníci více méně na všechno, asi jako Láďa Hruška. Začátek je ok, nějaká ta zajímavá akce se naskytne, prostředek je nedopečený a uspěchaný, konec je jednoduše hrozný a naivní. Znova bych si to už nepřečetla.

    Kniha, King Cool, 2022, 9788076425804

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda