Tajný slib E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

194 Kč s DPH
Běžně 254 Kč Nápověda Jsme transparentní

Zoe byla vždycky zvyklá na úspěch. Po svém dobrodružném útěku s černým hřebcem Šamanem byla přijata na Jezdeckou akademii ve Snowfieldu do třídy „zaříkávačů“ koní.V divoké přírodě kanadských hor studují jezdectví jen ti nejlepší a ctižádostivá Zoe, která s jezdectvím teprve začíná, najednou patří k těm nejslabším. Navíc dostala zákaz se Šamanem… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zoe byla vždycky zvyklá na úspěch. Po svém dobrodružném útěku s černým hřebcem Šamanem byla přijata na Jezdeckou akademii ve Snowfieldu do třídy „zaříkávačů“ koní.

V divoké přírodě kanadských hor studují jezdectví jen ti nejlepší a ctižádostivá Zoe, která s jezdectvím teprve začíná, najednou patří k těm nejslabším. Navíc dostala zákaz se Šamanem jezdit, protože je prý pořád nevypočitatelný a nebezpečný. Tomu se Zoe vzepře a jezdí se Šamanem tajně po lesích, bez sedla a uzdy.

Když jí profesorka Ellen de Cesco slíbí, že z ní udělá špičkovou jezdkyni, která bude se Šamanem sklízet úspěchy na velkých závodech, Zoe jejímu slibu uvěří. Uvědomí si, jaké riziko tím podstupuje? Budou jí Šaman, Caleb a ostatní ještě věřit?

Druhý díl jezdecké série zaujme mladé čtenáře napětím i lehkostí, které se prolínají citlivým příběhem o důvěře a přátelství a počínající první lásce.

Sdílet 0

série
Jezdecká akademie 2. díl z 3
Další ze série
1. Cesta do Snowfieldu
2. Tajný slib
3. Nebezpečná krása
kategorie
E-knihy » Dětská literatura » Příběhy o zvířátkách
Nakladatel
King Cool
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Myslím, že toto je čtení pro dospívající dívky. Každopádně jsem si knihu užila. I když v této knize byl Šaman spíše na druhé koleji, bylo skvělé sledovat, jak se Zoe posouvá kupředu a zase zpět. Musím zde vyzdvihnout postavu Cypriana. Velice se mi líbil jeho klidný přístup. Pevně doufám, že se ve třetí knize dají se Zoe dohromady..

    E-kniha, King Cool, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora