Jeho zákusek E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

79 Kč s DPH
Běžně 217 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 167 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Erotické čtení

Asi si nikdo nemyslí, že mít sexy šéfa není vůbec komplikované ani matoucí. Ale musím mu už odolávat jen pár měsíců. V lednu odlétám do Paříže, abych si splnila svůj sen a stala se umělkyní. Škoda, že nemůžu mít svůj zákusek a náležitě si ho užít. Zapomněla jsem se zmínit… Můj sexy šéf byl mou školní láskou. Tak trochu. Nejprve jsem ho… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Asi si nikdo nemyslí, že mít sexy šéfa není vůbec komplikované ani matoucí. Ale musím mu už odolávat jen pár měsíců. V lednu odlétám do Paříže, abych si splnila svůj sen a stala se umělkyní. Škoda, že nemůžu mít svůj zákusek a náležitě si ho užít.

Zapomněla jsem se zmínit… Můj sexy šéf byl mou školní láskou. Tak trochu. Nejprve jsem ho chtěla samou láskou umačkat. Nakonec jsem ho chtěla už jen umačkat. Teď je zpět a klidně by mohl mít na hrudi napsáno „nesahat“.

Jedna drobná otázka: počítalo by se, kdybych nepoužila ruce? Odpovím si sama. Ano, Emily, ty nadržená čubko, počítalo.

Mimoto můj sen na mě prakticky čeká naservírovaný na zlatém podnose. Pokud se zvládnu chovat tak, jak mám. Byla bych naprostý blázen, abych riskovala. Taky jsem pyšná na to, jak dlouho jsem se zvládla jako blázen nechovat, a chci si svůj rekord udržet. Musím pro něj udělat akorát jednu rychlovku...

 

Sdílet 0

série
Objekty touhy 3. díl z 6
Další ze série
2. Její třešničky
3. Jeho zákusek
4. Jeho balík
5. Její tajemství
6. Její keřík
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Témata
Paříž new adult romantika sex humor pro ženy
Nakladatel
Kontrast
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2021
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Penelope prostě a jednoduše přichází s lékem proti špatné náladě a depresím. Máte den blbec? Nevadí, zachumlejte se do peřin, vezměte si něco na zub a začtěte se do láskyplných patálií druhých a ty vaše neduhy najednou přestanou mít tak hrozný a srdcervoucí ráz. Úsměv na tváři a dobrá nálada jsou při téhle počtené stoprocentně garantovány!

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 160 hodnocení čtenářů

67× 5 hvězdiček 46× 4 hvězdičky 37× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček Michaela Mikešová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Já si nemůžu pomoct, první dva díly měly slabiny, ale furt to bylo enjoyable guilty pleasure, jaké od romantiky s hloupoučkou zápletkou čekáte. Tady chyběla jakákoliv jiskra, bratři z minulých dílů tu byli na zabití, hlavní ženská postava klasická “not like other girls”, její nejlepší kamarádka měla být edgy a tsundere, ale místo toho z toho vyšla s image psychopata. Jediná spicy scéna, která působila hrozně odflákle. Pozitivum je, že trvalo jen 2,5h ji přečíst a koupila jsem ji ve slevě za 40kč ve formě ebooku 🙃

    E-kniha, Kontrast, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak já za sebe můžu říct, že u tohoto dílu jsem se nasmala ze všech nejvíc. Takový pohodový vztah hned od začátku, žádné komplikace. Úplně vypadl ten běžný stereotyp - muž zachrání dívku - dívka se do muže zamiluje - muž nejeví zájem - dívka se trápí - dívka přestane mít zájem - muž se začne trápit .... Pokusy Williama narafičit situace tak, aby byl Ryan za hrdinu byly trochu za vlasy přitažené. Ale scéna ve výtahu, kdy ,,hasiči stávkovali,, vzali mu klíče od auta, vrchní průlez byl zapečetěný ... No to se chechtám ještě teď Při vzpomínce na popis přepadení a reakci Lilith se mi nahrnuly slzy do očí prostě pro někoho možná hodně jednoduchý humor, ale pro mě úžasné odreagování a po dlouhé době jsem se i od srdce zasmála.

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788076420885

  • 4 z 5 hvězdiček Baruš Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Lepsi nez druhy dil i presto, ze uz je to vse ohravane dokola :)

    E-kniha, Kontrast, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Bačová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    U tohoto dílu jsem se opravdu dost pobavila. Babča tomu dává grády. Jediné co, tak jsem očekávala třeba víc detailů či propracovanější dějovou linku. Jinak se to čte samo :)

    E-kniha, Kontrast, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Strawberry Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Další fajnová oddechovka. Příběh tentokrát pokračuje o dalším členovi, Ryanovi, kamaráda Hailey (tady již ženou Williama Chambersona) a jeho lásce. Líbí se mi, jak všechny postavy z předešlých dílů stále mají svoji účast. Člověka se rychle chytá a baví ho to více.

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788076420885

  • 5 z 5 hvězdiček Sofia Harčariková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nečekala jsem že budou zákusky létat vzducehmxd

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788076420885

  • 1 z 5 hvězdiček Marti registrovaný uživatel

    Sérii čtu postupně, neměla jsem velké očekávání, ale toto byla fakt nuda. První dva díly celkem dobré, měly zápletku, náboj a hlavní hrdinové mi byli sympatičtí. U zákusku jsem toto vše postrádala, vůbec mě příběh nechytil, romantika pro mě taková nijaká a erotika za mě 0. Letiště nekonečná hrůza a konec s krůtou to už byl fakt vrchol trapnosti. Od série si dám oddech, nevím, zda na zbytek někdy dojde....

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788076420885

  • 3 z 5 hvězdiček Petra Drudikova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musím říct že po přečtení dvou předchozích dílů trocha zklamání. Je to takové o ničem a když už se náhodou něco děje, nestačite se divit jak tohle může někdo zkombinovat. Ale jako oddechovka dobrý.

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788076420885

  • 3 z 5 hvězdiček Džibetník registrovaný uživatel

    oddechovka.

    Kniha, Kontrast, 2021, 9788076420885

  • 5 z 5 hvězdiček ronnies.library registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    tohle byla ta nejlepší kravina, kterou jsem četla. rozhodně jsem se u této knihy nejvíc nasmála. od série Objekty touhy jsem moc nečekala a přes všechny negativní recenze jsem se ji ani nějak nehodlala číst. a jsem totálně beze slov. je to strašná kravina, strašný klišé, nic z toho se nikdy nemůže stát. takže důvody proč si tuto knihu/sérii přečíst a, upřímnost postav, když se něco stalo, hned si to řekli a nedělali kolem toho cavyky b, žádný nudný scény, žádný otálení, hned si všechno řekli a nechodili kolem horké kaše, nehráli si na nedostupné atd c, čtivost d, naprosto luxusní humor, tak strašně trapný a starý hlášky, ale víte co…to je na tom to nejlepší…já se smála tak strašně moc, že to není možný. u žádně knihy jsem se takto nenasmála ani u Zapaty…prostě, i když se chovají jak puberťáci, je mi to jedno…tohle byla kniha, kterou jsem teď potřebovala.

    E-kniha, Kontrast, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 167 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora