Hrátky s pedigem E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Svět pedigu vás okouzlí svými možnostmi. Je krásné sledovat, jak se z tak prostého materiálu dají vytvořit nejrozmanitější předměty a objekty. Potkáte se s ním v každém bytě v podobě praktických doplňků, dekorací, nábytku, ošatek nebo úložných krabic, ale také v květinových vazbách či v galeriích užitého umění ve světelných objektech a volném… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Svět pedigu vás okouzlí svými možnostmi. Je krásné sledovat, jak se z tak prostého materiálu dají vytvořit nejrozmanitější předměty a objekty. Potkáte se s ním v každém bytě v podobě praktických doplňků, dekorací, nábytku, ošatek nebo úložných krabic, ale také v květinových vazbách či v galeriích užitého umění ve světelných objektech a volném zpracování. Autorky vás seznámí se základy práce s tímto zajímavým materiálem, jeho barvením, ošetřováním. Poté si vše můžete vyzkoušet podle fotografických návodů ve dvaceti projektech, v nichž si zhotovíte např. box na časopisy, příborník, koš na papír, lustr, ošatku, želvu či létající balon.

O autorkách:

Blanka Svobodová

Vystudovala pražskou Konzervatoř, obor klasický zpěv. Věnuje se koncertní činnosti a také vyučuje. Různé výtvarné techniky jsou jejím koníčkem.

Lucie Ulíková

Vystudovala obor scénografie na DAMU. Zaměřuje se na design interiérů pro děti i dospělé. Věnuje se také volné malbě.

Zdena Charvátová

Vystudovala Pedagogickou fakultu na Univerzitě Palackého v Olomouci. Vyučuje výtvarný obor na Základní umělecké škole Český Brod.

Všechny tři společně působí ve sdružení Magráta, které se orientuje na rodiny s malými dětmi. Zaměřují se na řemesla a tradiční techniky, zejména pletení z pedigu, drátování, korálkování a dekorování textilu.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
80
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora