Hradba mlčení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Děti střeží hrozivé tajemství. Dokáže ho jejich matka odhalit dřív než policie? Melissa Byattová žije na malé vesnici Forest Grove. Životy lidí v místní komunitě jsou vzájemně úzce propojené. Melissin život je zdánlivě dokonalý – má milujícího manžela, tři šikovné děti a dům na krásném místě u lesa. Ale zdání klame. Jednou odpoledne, když přijde… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Děti střeží hrozivé tajemství. Dokáže ho jejich matka odhalit dřív než policie?

Melissa Byattová žije na malé vesnici Forest Grove. Životy lidí v místní komunitě jsou vzájemně úzce propojené. Melissin život je zdánlivě dokonalý – má milujícího manžela, tři šikovné děti a dům na krásném místě u lesa. Ale zdání klame. Jednou odpoledne, když přijde Melissa domů, stane se svědkem něčeho nepředstavitelného: najde manžela ležet pobodaného na podlaze. Děti jen stojí kolem a tiše na něj zírají. Ke svému zděšení si Melissa postupně uvědomí, že trestný čin musel spáchat někdo z nich. Ale kdo? A jaký důvod by dítě muselo mít, aby bodlo nožem vlastního otce?

Váhá, co má udělat, ale pak se ve zlomku vteřiny rozhodne děti chránit, a to i za cenu, že bude lhát policii. Když však někdo z vesnice začne tvrdit, že ví víc, než by měl, Melissa začne v rámci vlastního pátrání odhalovat další tajemství, o nichž neměla ani tušení. Dokáže zjistit pravdu, zabránit skandálu a udržet rodinu pohromadě? A jsou děti skutečně tak nevinné, jak tvrdí?

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2021
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Autorka vás udrží v napětí po celou dobu a nejenom proto, že budete chtít vědět, jak to dopadne. Vše, co se v příběhu děje, je totiž zajímavé a má své kouzlo. Nechte se tedy nalákat a Hradbu mlčení si přečtěte, bude vás bavit!

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Lucie T. registrovaný uživatel

    Knihu jsem dostala od manžela k Vánocům. Už podle přebalu se nejednalo úplně o můj šálek kávy, ale rozhodla jsem se, že ji přečtu. Kniha se prezentuje jako thriler, což podle mého názoru rozhodně není. Děj je neoriginální, místy až dost předvídatelný. Na tento námět jsem viděla mnoho filmů. Konec mě nepřekvapil ani nenadchnul. Je to taková rádoby červená knihovna s prvky dramatu. Po druhé bych ji číst nechtěla.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700066

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie L. registrovaný uživatel

    Kniha, která ve vás bude doznívat ještě dlouho po přečtení. Ačkoliv již po pár stránkách budete tušit v čem tkví problém rodiny, bude to jen část tajemství, která vygraduje v šokující odhalení ke konci příběhu.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700066

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 220 Kč Nápověda