Dům v zátoce E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jaké to je přijít poprvé v životě domů? Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města ve Virginii. Cesta přes celé Státy pro ni znamená šanci na nový, lepší život. Získala totiž nečekané dědictví v podobě nemovitosti jménem Zimní vilka. Není to polorozpadlý domek, jak očekávala, ale velký dům, na němž se podepsal zub… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jaké to je přijít poprvé v životě domů?

Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města ve Virginii. Cesta přes celé Státy pro ni znamená šanci na nový, lepší život. Získala totiž nečekané dědictví v podobě nemovitosti jménem Zimní vilka. Není to polorozpadlý domek, jak očekávala, ale velký dům, na němž se podepsal zub času. Sídlo s mnoha zákoutími, která skrývají tajemství, vášně a zrady několika generací. A Lucy doufá, že právě tady by mohla najít odpověď na otázku, kterou matka nikdy nezodpověděla. Kdo je její otec?

Dědictví dostane, jen když splní několik podmínek, jinak přijde na řadu další z řady dědiců, charismatický Hank. Je proto odhodlaná udělat cokoliv, aby si dům udržela. Pomáhá jí v tom celé městečko, které si ji rychle oblíbí. Lucy postupem času zjišťuje víc o historii své rodiny, ale hlavně o sobě samé. Během pátrání po svých předcích totiž najde něco, co dosud neměla; domov, rodinu a lásku.

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Do rukou se mi dostala kniha s přenádhernou obálkou, opravdu krásně „fotogenická“. Poslední dobou vyhledávám romány, které jsou zahaleny nějakým rodinným tajemstvím, a tento splňoval všechny mé očekávání na víkendové čtení. Moc mile mě překvapilo, že jsem do příběhu vplula hned od prvních stran a nemusela jsem se rozehřívat, jak to bývá u jiných knih, kdy se do děje dostanete třeba až po 50 stránkách. Tady jsem byla do příběhu vtáhnuta hned po první stránce a vypuštěna až na konci. Kniha se četla opravdu krásně, všichni víme, jak tyto romány většinou dopadnou, ale stejně je chceme číst a odpočinout si od starostí všedního života. Deka, svíčka, čaj a kniha…takhle jsem to měla při čtení já, nakonec jsem si čtení protáhla až do pozdních nočních hodin, tak moc se mi to líbilo… Něco málo k ději: Lucy je mladá servírka, která neměla na růžích ustláno, na vysokou nechodila, i když moc chtěla, protože neměli peníze, a když už peníze byli, tak se použili na něco jiného… Žila jen s maminkou Beth, otce nikdy nepoznala, matka ji ho celý život tajila. Maminka onemocní rakovinou a chce mít dceru, než zemře u sebe… Maminka umírá a před Lucy se otvírá nový životní příběh v novém místě plném tajemství… Sbalí sebe a pejska, který ji zbyl po mamince a pouští se na dlouhou 15-ti hodinovou cestu přes celé státy. Dorazí k vilce v zátoce, která ji je představena jako dědictví, ale má to pár podmínek. Lucy se ničeho nebojí a jde do všeho po hlavě... Lucy však netuší o minulosti své matky vůbec nic, co ji přimělo opustit své rodné město ještě jako studentka a nikdy se nevrátit? Má plno otázek, ale žádné odpovědi.. Štěstí ji však přeje a narazí na videonahrávky z konce 80. let, na nichž její tehdy dospívající matka vedla rozhovor s bývalou paní domu Catherine Buchananovou kvůli školnímu projektu, a Lucy si brzy uvědomí, že je to domov plný tajemství minulosti a chce se o něm dozvědět co nejvíce… V příběhu se střídá Lucy v současnosti, její matka Beth v 80. letech a Claire pracující pro bohatou rodinu Buchananových na počátku 20. století. Každá z těchto postav je důležitá pro celý děj a všechny si zamilujete. Ano, tušíte správně… to by nebyl ten správný román, kdyby zde nebyl i „princ na bílém koni“ Krásné oddechové čtení.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027131709

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora