Dům na Riviéře E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Paříž, 1939: Nacisté si myslí, že Éliane nerozumí německy. Domnívají se, že pro ně pouze katalogizuje umělecká díla a netuší, že kradou národní poklady do svých soukromých sbírek. Jenže to se mýlí. Dívka pečlivě dešifruje jejich poznámky a předává informace odboji. Éliane však rozehrála nebezpečnou hru. Odváží se svěřit svá tajemství muži,… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Paříž, 1939: Nacisté si myslí, že Éliane nerozumí německy. Domnívají se, že pro ně pouze katalogizuje umělecká díla a netuší, že kradou národní poklady do svých soukromých sbírek. Jenže to se mýlí. Dívka pečlivě dešifruje jejich poznámky a předává informace odboji.

Éliane však rozehrála nebezpečnou hru. Odváží se svěřit svá tajemství muži, kterého kdysi milovala? Nezradí ji znovu? Nemá šanci to s jistotou zjistit… dokud ji večírek v úchvatné vile na francouzské Riviéře nevystaví zcela nové úrovni nebezpečí.
 
Současnost: Remy Langová chce zapomenout na tragédii, kvůli níž se její život ocitl v troskách, a proto se vydává do domu na Riviéře, který za záhadných okolností zdědila. Během třídění knih objevuje evidenci uměleckých děl ukradených během druhé světové války.

V šoku zjišťuje, že její součástí je i obraz, který už od dětství visí na stěně jejího pokoje. Kdo vlastně byli její předci? Neskrývá dům na Riviéře větší tajemství, než jakému je Remy schopná čelit?

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
480
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Pařížská špionka, Tajný kód Odvážný plán. A já bych ještě dodala příběh o velmi silných ženách…. Já jsem velká fanynka Natashy a jejich knih. Poslední, kterou jsem před Riviérou četla bycla Skříň plná DIora a ta mě minulý rok tak uchvátila, že jsem knihu zařadila do TOP 10. Když u nás vyšla kniha Dům na Riviéře, věděla jsem, že mě chladnou nenechá! A taky se tak stalo. Autorka má neskutečný dar, popisovat jak věci, tak lidi. Při čtení se do postav vžijete, pokud to je jen možné nemáte tendence od příběhu odcházet. I tady jsem ocenila velmi krásné popisy šatů, jsou tak dokonalé, hned máte chuť si takové šaty pořídit. Příběh je opět vyprávěn ve dvou časových liniích, a obě nějakým způsobem spojuje dům na Riviéře. Jakým? To bych nechtěla prozradit, nejlepší bude, když budete vědět úplně co nejmíň. Obě hlavní hrdinky jak Elaine, tak Remy mi přišly sympatické, každá si nesla svou tíhu osudu na zádech a každá se s ní musela poprat po svém. Vše chce svůj čas a hlavně, když máte kolem sebe prima lidi, jde to o to snáz…. Tentokrát se mi o chloupek víc líbila linka ze současnosti, ale opravdu jen o malinký. Doporučuji všem milovníkům historických románů z 2. světové války, tento je konkrétně převážně z Paříže a kdo mě trochu zná, ví že tohle je pro mě přesně to pravé… Já si čtení neskutečně užila, všechny dojemné chvilky probulela a po dočtení jsem byla ohromena. Moc se mi kniha líbila a chci víc takových příběhů. Ještě na mě čeká Pařížská švadlena, a už teď se na ni neskutečně těším, styl psaní Natashy miluji.

    Kniha, Metafora, 2022, 9788076252097

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 407 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora