Staré sídlo E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Libby má špatné období a po smrti otce si připadá osamělá. Jediné, co ji drží nad vodou, je přítelkyně Sierra a práce svatební fotografky. Ta ji zavede do historického sídla Woodmont, jehož majitelkou je Elaine Grantová. Snaží se sídlo obnovit, vrátit mu někdejší půvab a otevřít ho co nejdřív veřejnosti. Mladá fotografka se jí hned zalíbí, a tak… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Libby má špatné období a po smrti otce si připadá osamělá. Jediné, co ji drží nad vodou, je přítelkyně Sierra a práce svatební fotografky. Ta ji zavede do historického sídla Woodmont, jehož majitelkou je Elaine Grantová.

Snaží se sídlo obnovit, vrátit mu někdejší půvab a otevřít ho co nejdřív veřejnosti. Mladá fotografka se jí hned zalíbí, a tak jí zadá úkol udělat fotodokumentaci oprav. Libby na první pohled okouzlí starý skleník obrostlý zimolezem i dávné příběhy, které jsou s ním spojené.

Když nakonec dokáže posbírat odvahu, aby vyklidila kancelář svého otce, najde dopis, který převrátí naruby vše, co si dosud myslela, že ví o svých rodičích, o sobě i o sídle Woodmont.

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Jako poslední knihu v roce 2021 jsem si nemohla vybrat lépe. Krásná obálka v sobě skrývá pěkné odpočinkové čtení. Od autorky jsem již četla Dům v zátoce a moc se mi kniha líbila, takže jsem více méně šla na jistotu a tušila jsem, že i tento román mě okouzlí. Miluji romány, které jsou spojeny se starými domy, které skrývají nějaké tajemství. Moc se mi líbily postavy - silné ženské hrdinky a tady jich máme rovnou pět. Ani jednou se mi nestalo, že by mě příběh nudil, právě naopak. Autorka si mě dokázala získat a já si užívala čtení každé linky stejně. Děj je rozdělen do dvou časových linií - minulost (40 léta 20. století) a současnost - postupně odhalujeme tajemství rodin Carterových a McKenziových. Linka z minulosti má i přesah, lékaři sterilizují ženy bez jejich svolení a myslí si, že dělají prospěšnou věc. Na toto téma jsem již četla více knih a pokaždé mě to zvedne ze židle! Konec mě velmi dojal a bylo mi smutno, že zde příběh končí...klidně bych si ještě dalších 100 stran přečetla. Vřele doporučuji všem milovníkům těchto odpočinkových románů.

    Kniha, Grada, 2021, 9788027130870

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta G registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pro všechny, kteří milují příběhy se skrytým tajemstvím. Přečteno jedním dechem. Kniha vás nepustí.

    Kniha, Grada, 2021, 9788027130870

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora