Tajemství E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mary skrývá tajemství. Před čtyřiceti lety učinila rozhodnutí, které navždy změnilo nejen její život, ale i život někoho, kdo je blízký jejímu srdci. Beth hledá odpovědi. Nikdy nepoznala pravdu o svém původu a kořenech. Teď ji ale potřebuje znát. Když se jich dopátrá, může to zachránit její nemocné dítě, které nutně potřebuje pomoc. Když mezi… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mary skrývá tajemství.

Před čtyřiceti lety učinila rozhodnutí, které navždy změnilo nejen její život, ale i život někoho, kdo je blízký jejímu srdci.

Beth hledá odpovědi. Nikdy nepoznala pravdu o svém původu a kořenech. Teď ji ale potřebuje znát. Když se jich dopátrá, může to zachránit její nemocné dítě, které nutně potřebuje pomoc. Když mezi matčinými věcmi objeví starý vybledlý novinový výstřižek, uvědomí si, že klíč k synově budoucnosti leží kdesi hluboko v její minulosti. Musí se vrátit tam, kde to všechno začalo, aby rozluštila tajemství.

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2021
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    To, že neštěstí nechodí po horách, nýbrž po lidech se můžete přesvědčit v nové knize od Kathryn Hughes. Ta se s tím příliš lidově řečeno nepárala a naservírovala nám zápletku plnou zlomových okamžiků, kde o lidské osudy, ale i neštěstí rozhodně nebyla nouze. Pokud tedy i vy vyhledáváte dramata a rodinná tajemství, jste na správné adrese.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Jsem moc ráda, že se mi podařilo číst obě autorčiny knihy, takhle pěkně za sebou. Mám teď období, kdy jsem přišla na chuť těmto románům. Miluji příběhy, které se odehrávají napříč generacemi. Dokonce jim dávám i přednost před mými oblíbenými thrillery. Tajemství je již třetí kniha, kterou jsem od Kathryn četla. Klíč i Dopis se mi líbily hodně moc, ale Tajemství má ještě něco malinko navíc –originální, velmi milé a dojemné čtení, které opět pohladilo mou duši. Autorka má dar, umí si připoutat čtenáře, rychle jsem se s postavami sžila a celou dobu jsem je považovala za své přátele. Příběh je opravdu velmi poutavý, umocňuje to i to, že je vyprávěný ve dvou časových liniích – paralelně minulosti - sedmdesátá léta, kdy zjistíte rodinnou historii versus současnost, kde máme mladé zoufalé rodiče Beth a Michael - jejich syn Jake umírá na selhání ledvin a ani jeden z nich nejsou vhodnými dárci a nemají už žádnou blízkou rodinu. Bethina matka nedávno zemřela, a svého otce nikdy nepoznala, měl zemřít dříve, než se narodila… I když se může zdát, že je zde hodně postav, každá je tak charakteristická, že není možné si je nezapamatovat nebo neoblíbit. Příběh jde do hloubky, opravdu neklouže jen po povrchu, vše je moc hezky popsáno. Klidně mohla být kniha o 200 stran delší – těžce se mi loučilo. Od začátku až do konce jsem byla spokojená. Pokud váháte s přečtením, tak bych se toho vůbec nebála a šla směle do toho. Všechny autorčiny knihy jsou vhodné i jako dárek, třeba teď k vánocům…. Určitě doporučuji všem čtenářkám, pro muže to asi nebude .

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027113200

  • 3 z 5 hvězdiček Romana Novotná registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Orientace v postavách vás dostane do střehu a tak se budete soustředit na tento neobyčejný příběh. Na mě to všechno do sebe zapadá až moc, ale čtěte a posuďte sami.

    E-kniha, Cosmopolis, 2021,

  • 3 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Od knizky jsem cekala vic, napinava byla az od pulky. Zazvonil konec a knihy je konec. Ale cetla se dobre.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027113200

  • 5 z 5 hvězdiček Radka bublikova registrovaný uživatel

    Nadhera,knihy teto spisovatelky jsou fantasticke a jak zacnu cist,tak je odlozim,az jsou doctena a to jako fakt.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027113200

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 237 Kč Nápověda
Další knihy autora