Domek u lesa E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Román plný lásky, tajemství a vzpomínek Těhotná Megan nechce stále jen truchlit nad smrtí svého snoubence, proto se vrhá do práce na vysněném projektu: touží vrátit původní velkolepost Zimní vilce, kterou nechal vystavět její prapradědeček na pobřeží Virginie. Z domu se má stát turistická atrakce, kterou Cape Hudson, město plné jižanské historie,… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Román plný lásky, tajemství a vzpomínek

Těhotná Megan nechce stále jen truchlit nad smrtí svého snoubence, proto se vrhá do práce na vysněném projektu: touží vrátit původní velkolepost Zimní vilce, kterou nechal vystavět její prapradědeček na pobřeží Virginie. Z domu se má stát turistická atrakce, kterou Cape Hudson, město plné jižanské historie, rozhodně potřebuje. Oporou se jí stanou nejen místní obyvatelé, ale hlavně jeden přítel z dávné minulosti.

Ve správcovském domku u lesa objeví v utajené skrýši staré dopisy, v nichž se před jejíma očima začne odvíjet podmanivý životní příběh mladé ženy, která se na cestu za svými sny vydala už před celým stoletím. Megan se s každým dalším dopisem nechává unést do jejího fascinujícího světa plného mnoha rodinných tajemství.
Ale svá tajemství má i Megan…
 

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Od autorky Mary Ellen Taylor mám postupně přečteny všechny její domy, které u nás vyšly. Její poutavé vyprávění mě nadchlo a vždy se moc těším na další. Nelze nedat plný počet hvězd. Kdo čte tyhle rodinné romány, ví co od nich očekávat a Domek u lesa není výjimkou. Autorka se přesně trefila do mého vkusu a nabídla mi další krásný čtivý román, který nenechal mé oko suché. Kniha je rozdělena do dvou časových rovin a obě jsou velmi krásné a dojemné, místy i kruté a smutné. Hlavní hrdinka se současné linky Megan je těhotná a chystá se pustit do renovace domku, o kterém jsme mohli číst v minulé autorčině knize. Megan je velmi silná a statečná žena a hned jsem si ji zamilovala. Příběh z minulosti je trošku složitý, ale když je čtenář pozorný a vnímavý vše rychle pochopí a příběh si užije na maximum. Moc jsem si čtení užila a budu se těšit na další knihy od této autorky. Doporučuji všechny tři knihy od autorky, moc krásně se mi vyjímají v knihovně.

    Kniha, Cosmopolis, 2022, 9788027136438

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 267 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora