Ďáblův spár E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Nová série atmosférických detektivních románů, zasazená do prostředí Normanských ostrovů, která zaujme příznivce Ann Cleevesové nebo Petera Maye. Novinářka Jennifer Doreyová se po několika letech pobytu v Londýně vrací na rodný ostrov Guernsey, aby si uspořádala život a našla ztracený klid. Začne pracovat v místních novinách a těší se, že v… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nová série atmosférických detektivních románů, zasazená do prostředí Normanských ostrovů, která zaujme příznivce Ann Cleevesové nebo Petera Maye.

Novinářka Jennifer Doreyová se po několika letech pobytu v Londýně vrací na rodný ostrov Guernsey, aby si uspořádala život a našla ztracený klid. Začne pracovat v místních novinách a těší se, že v poklidném kraji, kde se zná každý s každým, bude psát o místní politice a třeba se i trochu nudit. Když se však jednoho podzimního večera na pláži objeví tělo psychicky labilní utonulé dívky a policie chce případ uzavřít jako zjevnou sebevraždu, Jennifer to nedá a pustí se do pátrání. Díky své houževnatosti odhalí sérii nápadně podobných úmrtí, k nimž na Guernsey za posledních padesát let došlo, a přiměje ke spolupráci i Michaela Gilberta, zasloužilého policejního inspektora těsně před penzí. Je možné, že na ostrově už padesát let řádí sériový vrah a nikdo si toho nevšiml?

Lara Dearmanová se narodila a vyrostla na ostrově Guernsey, který je součástí Normanských ostrovů. Později se přestěhovala do Velké Británie, na Sussexské univerzitě vystudovala mezinárodní vztahy a francouzštinu, nějakou dobu pracovala ve finančnictví a poté začala studovat tvůrčí psaní na londýnské St. Mary’s University. Ďáblův spár je Lařin první román, snoubí se v něm její láska ke guernseyským mýtům a folkloru se zájmem o detektivní romány a téma sériových vrahů.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Hana Vočadlová registrovaný uživatel

    Knížka se hezky četla. Doufám, že bude pokračování

    Kniha, Host, 2018, 9788075772527

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda