Polámané panenky

Autor James Carol

E-kniha

Polámané panenky E-kniha

Autor James Carol

Součástí série: Jefferson Winter 1. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tohohle psychopata dokáže dopadnout jen géniusVyšetřovatel má vraždění v genech… V severním Londýně už nebezpečný maniak unesl čtyři ženy. Každou z nich dlouho mučil, pak jí jednoduchým, ale brutálním způsobem provedl lobotomii a pustil na svobodu. Oběti žijí, ale v podstatě nevnímají svět, nemluví, a tak o pachateli nemohou nic… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tohohle psychopata dokáže dopadnout jen génius
Vyšetřovatel má vraždění v genech…

V severním Londýně už nebezpečný maniak unesl čtyři ženy. Každou z nich dlouho mučil, pak jí jednoduchým, ale brutálním způsobem provedl lobotomii a pustil na svobodu. Oběti žijí, ale v podstatě nevnímají svět, nemluví, a tak o pachateli nemohou nic vypovědět.

Když je unesena pátá hnědooká tmavovláska, ze Států přilétá metropolitní policii pomoci Jefferson Winter. Tento excentrický génius, který kvůli ignorování předpisů raději sám odešel z místa v FBI, nyní přijímá zakázky jako konzultant a vytváří psychologické profily zločinců po celém světě.

Svými neortodoxními postupy sice londýnské detektivy Hatchera a Templetonovou vyvádí z míry, ale oba brzo poznávají, že na stopu geniálního psychopata je může přivést jen stejně geniální vyšetřovatel. A tím Jefferson Winter je.

Sériový vrah, který neusmrcuje.
Oběti, které zůstávají naživu.
Vyšetřovatel, který má vraždění v genech.

„My dva jsme stejní…“ Na ta slova nedokáže Jefferson Winter zapomenout. Pošeptal mu je jeho otec, než ho popravili jako sériového vraha. Policejní profiler Winter sám pomáhá odhalit sériové pachatele, aby dokázat sobě i okolí, že násilnické sklony nezdědil.

 

James Carol se narodil a dětství prožil ve Skotsku, ale v osmdesátých letech se přestěhoval do Anglie. Než začal psát, živil se jako kytarista, zvukař, učitel hry na kytaru, novinář a instruktor jezdectví.

Autor sice píše své rom­ány jako sérii, ale každý lze brát jako samostatnou knihu zasazenou do jiného prostředí, v nichž kromě Jeffersona Wintera vystupují jiné postavy.

O tomto bývalém profilerovi FBI zatím napsal tři romány, po Polámaných panenkách následovaly Watch Me a Prey. Kromě toho Winter vystupuje ve dvou novelách Presumed Guilty a Hush Little Baby vydaných jako e-knihy, jejichž děj se odehrává ještě v době hrdinova působení v FBI.

James Carol bydlí v Herfordshiru s manželkou a dvěma dětmi. Pokud nepíše, věnuje se výcviku koní a jezdců. Je výtečný kytarista, a tak ve volném čase skládá a nahrává hudbu.

O autorovi a jeho knihách více na www.james-carol.com.

 

Carolova prvotina si hned po vydání zajistila zájem klientů Amazonu, kde se vyhoupla na první místo žebříčku thrillerů. Všem těm, které neuspokojuje pracovní tempo autorů sérií o Jacku Reacherovi, Alexu Crossovi a dalších spřízněných postavách, přinesla před časem dobrou zprávu britská produkční společnost Sprout: zakoupila práva na Carolovy romány a chystá se podle nich natočit seriál s pracovním názvem Winter.

 

Sdílet 0

série
Jefferson Winter 1. díl z 3
Další ze série
1. Polámané panenky
2. Dobře se dívej
3. Oběť
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
Londýn sériový vrah FBI
Nakladatel
BB art
datum vydání
1.01.2015
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 28 hodnocení čtenářů

22× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel

    Skvělá , jako i ostatní jeho knihy

    Kniha, BB art, 2015, 9788075070951

  • 5 z 5 hvězdiček Anett registrovaný uživatel

    Mrazivý thriller, který Vás rozhodně nenechá v klidu....Nedoporučuji číst v noci sama doma :D

    Kniha, BB art, 2015, 9788075070951

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzka registrovaný uživatel

    Byla to vynikající detektivka, která měla vše, co se od ní očekává. Děj, který vás pohltí, nervy drásající napětí, mrazivou zápletku i nebezpečného psychopata. A k tomu všemu sympatický vyšetřovatel. Doporučuji !

    Kniha, BB art, 2015, 9788075070951

  • 5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Perfektní!!! Moje první kniha od J. Carola a určitě ne poslední. Skvělá detektivka, Winter je sympaticky sarkastický, psáno čtivě, co víc si přát

    Kniha, BB art, 2015, 9788075070951

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta registrovaný uživatel

    Tak tohle mě hodně bavilo. Velmi napínavě napsané, střídavě z více pohledů (tak to mám ráda). Hlavní hrdina není prvoplánový klaďas, padouch naprostý magor. Sice jsem tušila, že hlavní záporák bude někdo jiný, ale toto řešení mě překvapilo. Takže všechny palce nahoru a chystám se na autorovu další knihu.

    Kniha, BB art, 2015, 9788075070951

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Zvláštní pocit, číst a zároveň cítit, jako byste byli u toho, svědek který vidí, nebo vyšetřovatel, který se vžívá do pocitů vraha, aby prokázal dopředu jak se vše odehrálo. Mysl člověka je nekonečná fantazie, která se občas vymkne kontrole a pak je z lidí psychopat, který vlastně nechápe realitu od fantazie. Brrr až mě běhal mráz po zádech. Jenže dokud jsem nezhltala celou knihu, nedalo mi to spát. Teď se už těším na další knihu od tohoto autora.

    Kniha, BB art, 2015, 9788075070951

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Krejčí registrovaný uživatel

    Zajímavý děj a naprosto nečekaných konec.

    Kniha, BB art, 2015, 9788075070951

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Moje první kniha od tohoto autora a určitě né poslední. Krátké kapitoly, které končí tak, že musíte rychle otočit a číst dál. Napínavá tak akorát, vyšetřovatel Jeff Winter veliký sympaťak a jeho mozek bych chtěla mít. Vraha známe hned od začátku a sledujeme, jak se k němu vyšetřovatelé přibližují. Psychopat v této knize je pravdu hodně zajímavý a ta lobotomie, to musím uznat že byl naprosto skvělý nápad autora. No a ten detailní popis toho, jak se to provádí, bylo mi pěkně ouzko.

    E-kniha, BB art, 2015,

  • 4 z 5 hvězdiček Rostislav registrovaný uživatel

    Hodně čtivé.

    Kniha, BB art, 2015, 9788075070951

  • 2 z 5 hvězdiček Kristýna registrovaný uživatel

    Kniha mě spíše nebavila.

    Kniha, BB art, 2015, 9788075070951

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora