Síla zvyku

Autor Charles Duhigg Interpret Jiří Schwarz

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Chcete se odnaučit kouřit? Uběhnout maratón? Být produktivnější v práci a dotáhnout všechny úkoly do puntíku a včas? Jestli se vám to příliš nedaří, tak vám v cestě stojí síla zvyku. Nejdřív poznejte svého nepřítele a pak ho rozsekejte na cucky – zjistěte, proč zvyky vůbec existují a jak se jim dostat na kobylku. Zvyk je železná košile, kterou ale… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+1)

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Chcete se odnaučit kouřit? Uběhnout maratón? Být produktivnější v práci a dotáhnout všechny úkoly do puntíku a včas? Jestli se vám to příliš nedaří, tak vám v cestě stojí síla zvyku. Nejdřív poznejte svého nepřítele a pak ho rozsekejte na cucky – zjistěte, proč zvyky vůbec existují a jak se jim dostat na kobylku. Zvyk je železná košile, kterou ale dokážete rozložit. Pokud chcete! Zvyky nejsou naším osudem, který nám někdo vložil do vínku. Poznejte, jak fungují. Pak je můžete snadno změnit, využít ve svůj prospěch a zlepšit tak mnohé oblasti svého osobního a pracovního života, ale i fungování celé společnosti. Ponořte se do vyprávění podloženého nejnovějšími vědeckými poznatky a výzkumy. Bude to pro vás nejenom poučné, ale taky nesmírně zábavné.

Sdílet 0

Nakladatel
ProgresGuru
datum vydání
29.10.2018
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:36:30

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Němcová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprostá bomba v oblasti knih, které patří mezi populárně naučné. Čtivé a lehce napsané (sepsané) poznatky ze současné psychologie zvyku. Nejen o zvycích, které si sami vytváříme, ale také o těch, které nás naučili velké firmy a reklama.

    Kniha, BizBooks, 2013, 9788026500551

  • 5 z 5 hvězdiček Vladimír Hřebíček registrovaný uživatel

    Kniha je velmi čtivá, obsahuje řadu příběhů z různých oblastí, kde zvyky pomáhají i kde škodí. Poskytuje také návod na to, jak zvyky měnit, jak si vybudovat spouštěče a jak využívat staré spouštěče pro nahrazení nevhodných zvyků novými.

    E-kniha, BizBooks, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Alena Brožková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je skvěle napsaná, velmi čtivá, oceňuji autorův výklad mechanismu vzniku zvyků a návod jak odbourat špatné zvyky. Překvapilo mě, že se věnuje nejenom zvykům u jednotlivců, ale i využití zvyků v řízení firem.

    Kniha, BizBooks, 2013, 9788026500551

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda
Další knihy autora