Kořist

Autor Darcy Coates Interpret Jana Stryková

Audiokniha (mp3)
Kořist - Darcy Coates BLACKFRIDAY

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 349 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 349 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Thrillery, detektivky a horory

Fantastická audiokniha v podání Jany Strykové. Mrazivý příběh dvaadvacetileté dívky jménem Eileen, která se ztratí během pěšího výletu v odlehlém lese Ashlough. O pár dní později je na břehu blízké řeky nalezen její fotoaparát obsahující podivné snímky, které byly vyfoceny až po jejím zmizení. Eileenin bratr Chris chce věřit tomu, že je jeho… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Fantastická audiokniha v podání Jany Strykové. Mrazivý příběh dvaadvacetileté dívky jménem Eileen, která se ztratí během pěšího výletu v odlehlém lese Ashlough. O pár dní později je na břehu blízké řeky nalezen její fotoaparát obsahující podivné snímky, které byly vyfoceny až po jejím zmizení. Eileenin bratr Chris chce věřit tomu, že je jeho sestra stále naživu, a tak se krátce poté, co se policie rozhodne ukončit vyšetřování, domluví se svými čtyřmi kamarády a společně utvoří pátrací tým, jehož cílem je pročesat tajuplný les i jeho okolí a ztracenou dívku najít. Avšak čím víc se vzdalují od frekventovaných turistických stezek, tím podivnější stopy nacházejí. Postupně si začnou uvědomovat, že v lese nejsou sami… a že Eileenino zmizení nebyla jen nešťastná náhoda.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
datum vydání
14.02.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
11:48:31
ean
0764460192506
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Román Kořist je v první řadě thriller, ale také hodně strašidelný horor a velmi dobrá detektivka. Já osobně mám raději takové ty tajemné příběhy, kdy se mohu domýšlet podle své fantazie, třeba až do mystických výšin. Darcy Coates to však tentokrát vzala přímo a na tvrdo.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 433 hodnocení čtenářů

315× 5 hvězdiček 73× 4 hvězdičky 34× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel

    Ahoj lidi tak moje recenze je konečně na světě. V neděli se Eileen vydala na výlet do Ashloughskeho lesa a záhadné zmizí. Její kamarád Todd si toho všimne jako první a rozhodne, že se vydá do Ashloughskeho lesa ji hledat. Ve středu byl nalezen fotoaparát, po shlédnutí zahadnych fotografií, bylo zjištěno že patří zmizelé Eileen. Chris, Eileenin bratr a jejich kamarádi narazí na fotografiích na něco co je donutí jít taky do lesa Eileen hledat. Co bylo na fotografiích? Najde Chris s kamarády Eileen živou a zdravou? A jak to vlastně všechno dopadne? To se dozvíte v knize Kořist od Darcy Coates. ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ Knížka je výborná, troufnu si říct, že ještě lepší než série strašidelných domů. Dej knihy se odehrává v jedné časově linii. Kapitoly jsou krátké a mění se podle hlavnoho hrdiny a místa. V knížce se nachází několik žánrů, chvilku je to thriller, chvilku detektivka nebo horor. Obsahuje všechno co má taková knížka mít, napětí, strach o život a děsivé chvíle ve kterých by se člověk nechtěl ocitnout uprostřed lesa. Věřím, že se u knihy budete bát ale nedokážete ji za žádnou cenu odložit a přestat číst. Neskutečně vás vtáhne do děje. Určitě budete překvapeni jak se děje vyvíjí a hlavně jak všechno dopadne. Určitě všem fanouškům Darcy Coates knihu doporučuji. Je skvělá. Knihu jsem si mohla přečíst dřív díky soutěži na Facebooku na stránce KNIŽNÍ ZÁVISLÁCI

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425439

  • 5 z 5 hvězdiček GABI registrovaný uživatel

    Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, přečetla jsem asi za 3 dny, i za cenu toho, že jsem pak v práci usínala:-D

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425439

  • 5 z 5 hvězdiček Irena Špacírová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu bych označila za detektivku s prvky hororu. Čtenáře po celou dobu udržuje v napětí. Mám přečtené všechny ostatní knihy této autorky a kniha Kořist je opravdu jiná. Dobře se čte, je skvělá. Kdo se rád bojí, ten si ji užije.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425439

  • 5 z 5 hvězdiček Renata Mašková registrovaný uživatel

    Mám všechny knihy od Darcy Coates, miluju strašidelné příběhy. Tato kniha mě velice překvapila. Celou dobu jsem si myslela, že čtu horor a příběh se potom vyvinul ve výbornou detektivku s prvky thrilleru. Přečetla jsem knihu jedním dechem za 5 hodin. Vřele doporučuji :-)

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425439

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá kniha. Nějak jsem této autorce nevěřila (ač teď už nechápu proč), ale tahle kniha mě vtáhla natolik, že moje další investice do knihy, budou do nové série této autorky... a možná postupně půjdu i do sérií se strašidelnými domy.. Jsem ráda, že mě i tentokrát výběr knihy nezklamal. Bravurně napsané, napínavé až do konce.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425439

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Brauner registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Napínavá od samého začátku. Mohu doporučit. Za mě super.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425439

  • 5 z 5 hvězdiček Katerina registrovaný uživatel

    Parta mladých lidí se vydá hledat do lesů záhadně ztracenou kamarádku. Našel se jen její foťák, který naposledy zachycuje, no co vlastně? Ducha lesa? Yetiho? Čtenáře čeká napětí od začátku až do konce. Za mě naprostá pecka. Duchařské knížky téhle dámy mě baví, ale Kořist, to je opravdu něco.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425439

  • 5 z 5 hvězdiček Linda Petrů registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Autorku a její sérii strašidelných domů miluji. Ale tato kniha je za mě top ze všech. Je vidět autorčin tvůrčí posun v psaní. Kniha s prvky thrilleru a detektivky je napínavá. Kapitoly jsou krátké, takže se skvěle čte. Určitě doporučuji nejen fanouškům autorky.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425439

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Chylová registrovaný uživatel

    I když se nejedná o oblíbené strašidelné domy, byla kniha doopravdy nepředvídatelná a skvělá! A ten konec !!

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425439

  • 5 z 5 hvězdiček Iwuska 1034 Uživatel aplikace KDčko

    Úplně jiné kafe než její srandovní série strašidelné domy skvělá kniha napínavý čtivý příběh o které jsem se nemohla odtrhnout

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425439

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora