Druhá šance

Autor Adam Pýcha Interpret Filip Švarc

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Nekonečné putování za nadějí a jedním velkým tajemstvím. Všichni chtěli začít znovu, až nezůstal vůbec nikdo. Muž se svou malou dcerou hledají odpovědi a doufají, že jednoho dne konečně zapadne slunce. Ze své minulosti si pamatují málo, ale pomalu nacházejí další díly skládačky. Vydejte se s nimi na cestu za hranice své fantazie, protože čas a… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nekonečné putování za nadějí a jedním velkým tajemstvím. Všichni chtěli začít znovu, až nezůstal vůbec nikdo. Muž se svou malou dcerou hledají odpovědi a doufají, že jednoho dne konečně zapadne slunce. Ze své minulosti si pamatují málo, ale pomalu nacházejí další díly skládačky. Vydejte se s nimi na cestu za hranice své fantazie, protože čas a prostor změnily svůj význam. Román Druhá šance vás zavede jak do naší minulosti, tak vzdálené budoucnosti. Je příběhem o nezkrotné touze po lepším životě i jiskřičce naděje, kterou má v sobě každý z nás.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
datum vydání
18.07.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:12:05

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 78 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Tomáš Inderka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dostal jsem tu možnost, abych si poslechl tento příběh a musím říct, že pokud bych držel klasickou knihu, zřejmě bych si nenašel čas a zprvu ani chuť ji číst v jednom kuse. Ne že by to u poslechu bylo jiné, ale jinou možnost než si dát sluchátka do uší jsem stejně neměl. Už jsou to asi čtyři roky, kdy jsem si začal vést čtenářský deník a tento rok si začnu vést i audio deník, nebo jak to nazvat, když člověk knihu vlastně nečte ale poslouchá :). Chci mít totiž v paměti i tuto knihu, u které jsem měl, jak už jsem se zmínil, smíšené pocity. Chvíli to byla zvědavost, pak zmatenost, nechuť a znovu zvědavost, nadšení, porozumění a takové to áhá...Sci-fi mám rád odjakživa a upřímně musím říct, že obálka je úžasná, ale v knihkupectví bych si knihu nekoupil, protože se neřídím jen recenzemi a svůj čas rád dávám věcem, které ho smysluplně vyplní a z popisu knihy to jaksi nepoznám. Jsem tedy rád, že se ke mně dostala alespoň audioverze a já ji nakonec doposlouchal. Nyní můžu říct, že jsem z knihy vlastně nadšený a těm, kteří mají na začátku pocit, že kniha není pro ně bych rád vzkázal, vydržte. Postapo, dimenzionální záležitosti a mnohem více Vás čeká na stránkách, nebo v uších této knihy. Autorovi děkuji.

    Audiokniha (mp3), Fobos, 2022,

  • 1 z 5 hvězdiček Dana Zizková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    nic moc

    Audiokniha (mp3), Fobos, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Melicharová registrovaný uživatel

    Měla jsem tuto knihu jako audio knihu a mám i jako klasiku. Byl to celkem zážitek. Ze začatku jsem byla dost zmatená. Příběh je jako skládačka kde příběh do sebe postupně začne zapadat, i kdyz na přeskáčku, ale nakonec to bylo vše celkem zajímavé a nutilo mě to poslouchat dál a dál.

    Audiokniha (mp3), Fobos, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Maňásek registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První audiokniha byla velmi dobrá. Kvalitní namluvení i dobrý příběh.

    Audiokniha (mp3), Fobos, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora