Kirké Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Když se narodila, neměli pro to, co byla, žádné pojmenování. Dali ji jméno Kirké a nazvali nymfou, protože měla být jako ty ostatní. Ale malá Kirké je jiná, protože nemá božskou moc. Trápí ji pošklebky sourozenců: k čemu je v říši bohů nymfa mluvící lidským hlasem? Teprve láska k člověku v ní probudí kouzelnou moc, která dokáže měnit lidi v bohy a… Přejít na celý popis

Jarní BLACK FRIDAY se slevami až 90 % Slevy až 90 % na tisíce produktů! Právě teď na našem e-shopu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se narodila, neměli pro to, co byla, žádné pojmenování. Dali ji jméno Kirké a nazvali nymfou, protože měla být jako ty ostatní. Ale malá Kirké je jiná, protože nemá božskou moc. Trápí ji pošklebky sourozenců: k čemu je v říši bohů nymfa mluvící lidským hlasem? Teprve láska k člověku v ní probudí kouzelnou moc, která dokáže měnit lidi v bohy a bohy v netvory. Za trest ji Zeus vyžene na ostrov Aiaia, kde žije stovky let jen ve společnosti zvířat a nymf. Ke břehům připlouvají lodě plné námořníků, za jejichž násilí je Kirké začaruje v prasata. Když jednou dorazí i hrdina Odysseus, proměňuje se i samotná Kirké, která si konečně musí vybrat, kam vlastně patří. Do říše bohů, nebo světa smrtelníků? Kniha se umístila na 1. místě v žebříčku bestsellerů deníku The New York Times, na nejlepší knihu roku ji nominovali ve více jak 26 periodikách, ocenění Nejlepší kniha roku 2018 vyhrála například na Goodreads (kategorie Fantasy), a to s téměř dvojnásobným počtem hlasů oproti další v pořadí. Kirké je také jedním z titulů letošního podzimního VKČ (Slovart, 2019).

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
1.11.2019
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
16:38:03

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček #precteno registrovaný uživatel

    Sledujete život Kirké, postavy z řeckých bájí, která možná zrovna nebyla tou, kterou si všichni pamatujeme ze slavných příběhů, nicméně často do nich zasahovala. Díky tomu tato knížka o jejím životě rozhodně stojí za přečtení pro všechny, kteří mají rádi řecké báje i pověsti, a nejen pro ně.

    Kniha, Slovart, 2019, 9788075298386

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Hladká registrovaný uživatel

    Knížka se čte jedním dechem, má zajímavý děj a líbí se mi na ní, že postavy pochází z řecké mytologie a každý příběh těchto postav je převyprávěný zase trochu jinak než známe a dohromady vytváří skvělý příběh. Trefila se mi do vkusu. A musím si přečíst i Achilleovu píseň od Madeline Miller.

    Kniha, Slovart, 2019, 9788075298386

  • 5 z 5 hvězdiček Nikol Pangrácová registrovaný uživatel

    Jestli Miller něco umí, je to vdechnout život mytologickým postavám. Kouzelnice Kirke má v tomto příběhu 1 vlastnost, která ji odlišuje od ostatních božských bytostí - lidskost. A ta jí umožňuje prožít život plný strastí, ale také lásky a odvahy. Osud Kirke připraví mnoho ran, přesto se vždycky znovu postaví na nohy, protože najde víru sama v sebe. Osobně miluji příběhy o ženách, které jsou moudré, silné (ač to mnohdy samy nevidí) a žijí v harmonii s přírodou, která je jim milejší než společenský ruch. Pokud máte rádi podobné příběhy, přijdete si s Kirke určitě na své.

    Kniha, Slovart, 2019, 9788075298386

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Kotková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasný příběh s motivy řecké mytologie. Už jsem ji jednou četla a opravdu mě nadchla natolik, že si ji musím přečíst ještě jednou.

    Kniha, Slovart, 2019, 9788075298386

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Vágnerová registrovaný uživatel

    Kniha pro mě byla velmi příjemné překvapení. Přečetla jsem ji během tří dnů a rozhodně přečtu i další knihy od této autorky. Kniha je psána velmi čtivou formou a hlavní postavu si snadno oblíbíte.

    Kniha, Slovart, 2019, 9788075298386

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 265 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora