Maková válka Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Maková válka Audiokniha (mp3)

Součástí série: Maková válka 1. díl z 3

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Všichni ji měli za nicku, ale stala se válečnicí, která rozmlouvá s bohy… Osiřelá dívka vyrůstající v zapadlé provincii nikdy nepoznala lásku ani opravdový domov, a když se dozví, že má být provdána za bohatého starce, upne všechny své naděje i síly k obávané zkoušce kche-tü, v níž mohou obstát pouze nejnadanější žáci z celé říše. K vlastnímu… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Všichni ji měli za nicku, ale stala se válečnicí, která rozmlouvá s bohy… Osiřelá dívka vyrůstající v zapadlé provincii nikdy nepoznala lásku ani opravdový domov, a když se dozví, že má být provdána za bohatého starce, upne všechny své naděje i síly k obávané zkoušce kche-tü, v níž mohou obstát pouze nejnadanější žáci z celé říše. K vlastnímu překvapení i nevíře svých hodnotitelů Rin nakonec uspěje a dokonce je přijata na vytoužený Sinegard, nejprestižnější vojenskou akademii v Nikanu. Ačkoliv se nezkušená venkovanka v hlavním městě stane terčem posměchu i šikany, najde si tu časem pár přátel a získá přízeň tajemného mistra mudrosloví, který jí prozradí, že bohové jsou skuteční – a ona sama disponuje mocí je přivolat. Zároveň se jí ovšem dostane důkladného varování, aby svůj dar raději nevyužívala, neboť cena za jeho použití je příliš vysoká. Potom však do Nikanu vtrhne početná a dokonale vycvičená armáda Mukenského svazu, odvěkého nepřítele říše, s nímž v minulosti vedla a jen se štěstím vyhrála tzv. makové války, a Rin brzy pochopí, že bez pomoci bohů – a možná ani s ní – Nikan tentokrát nezvítězí… Zdařilý románový debut se stal prvním dílem fantasy trilogie nominované na ceny Hugo, Nebula i World Fantasy Award. „Maková válka R. F. Kuangové je studií snad každého druhu násilí. […] Kniha začíná jako epický bildungsroman, a právě když si myslíte, že už nemůže být temnější, tak se to stane. Kuangová vychází z východoasijských dějin, včetně brutality druhé čínsko-japonské války, a vytváří naprosto jedinečný zážitek.“ – Everdeen Mason, The Washington Post. „Spektakulární, mistrovská, brilantní, úžasná… Žádný z těchto pochvalných přídomků nedokáže zcela vystihnout, jak ohromujícím dílem je Maková válka.“ – James Tivendale, Fantasy Book Review.

Sdílet 0

série
Maková válka 1. díl z 3
Další ze série
1. Maková válka
2. Dračí republika
3. Spalující bůh
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy » Fantasy
Témata
americká literatura tiktok fantasy young adult magie
Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
28.06.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
19:10:47

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 17 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Holková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tohle bylo tak skvělé čtení. Autorka vybudovala zajímavý svět s tak lidskými hrdiny. Nečekala jsem takový trhák a jsem ráda, že jsem knihu četla. Místy byla dost brutální a temná, ale válka už taková je. Palec nahoru za tohle povedené dílo.

    Kniha, Host, 2022, 9788027510252

  • 2 z 5 hvězdiček Adéla Tomanovicsová registrovaný uživatel

    Zamilovala jsem se do fantasy titulů, které jsou buď zasazeny do asijského prostředí, nebo čerpají z jejich mytologie. To není tento případ. S knihou jsem lehce bojovala. Dokud se Rin nedostala do akademie, tak jsem s ní dokázala soucítit a zajímalo mě, jestli zkoušky složí. Asi od poloviny knížky jsem doufala, že jí někdo prokáže laskavost a zabije ji... Válka není zajímavá. Pouze jeden masakr mnou otřásl, ale to proto, že momentálně sleduji tu kalamitu s Izraelem a jsem “citlivější. A ten konec? Za mě kapku “odfláklé. Rin - jako postava nefunguje. Její chování neodpovídá jejímu věku a tomu, co se učila. Taková druhá Arila (to jsme totiž potřebovali). Vulgarity - trapné, hloupé a často užity totálně nevhodně. Ťiang - kdyby nebyl fetkou, tak by mi připomínal asijskou verzi Halta.

    Kniha, Host, 2023, 9788027515660

  • 5 z 5 hvězdiček Jan Kočer registrovaný uživatel

    super knížka

    Kniha, Host, 2022, 9788027510252

  • 5 z 5 hvězdiček Jan Kočer registrovaný uživatel

    parádní akční a zábavný příběh

    Kniha, Host, 2023, 9788027515660

  • 1 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Skalmanie. Dobry zaciatok ale knihu som odlozila 50str pred koncom. Od druhej polovice sa to neskutocne tahlo a nikam to neviedlo. Vobec ma nezaujimalo ako to dopadlo. Svet vystavany velmi slabo, hlavni hrdinovia si ma neziskali.

    Kniha, Host, 2022, 9788027510252

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 499 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora