Jak se zbavit starostí a začít žít

Autor Dale Carnegie Interpret Jan Hyhlík

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Jak se zbavit starostí a začít žít Audiokniha (mp3)

Autor Dale Carnegie Interpret Jan Hyhlík

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Jak si jednoduše změnit život k lepšímu Starostem se nevyhnete. Ani kdybyste byli kouzelníci. Občas jim zkrátka čelíme každý. Proto je důležité umět se starostem postavit, čelit jim. Tento skvělý rádce obsahuje návod k lepšímu a klidnějšímu životu. Tato audiokniha obsahuje pravděpodobně ty nejlepší a nejuchopitelnější rady, které kdy z nějaké… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak si jednoduše změnit život k lepšímu Starostem se nevyhnete. Ani kdybyste byli kouzelníci. Občas jim zkrátka čelíme každý. Proto je důležité umět se starostem postavit, čelit jim. Tento skvělý rádce obsahuje návod k lepšímu a klidnějšímu životu. Tato audiokniha obsahuje pravděpodobně ty nejlepší a nejuchopitelnější rady, které kdy z nějaké knihy dostanete. Nenecháte se lehce vykolejit každou blbostí. Naučíte se překonávat návyky způsobující obavy a rozlišit skutečné starosti od naprosto nepodstatných maličkostí. Navíc se i s těmi skutečně závažnými problémy vypořádáte lépe, než kdykoliv předtím. Dale Carnegie napsal tuto knihu před mnoha lety, její časem prověřené principy a techniky však fungují dodnes. A budou fungovat ještě hodně dlouho. Úžasné je, že vám poradí stejné věci, které už fungovaly za první světové války nebo ve starém Římě - autor totiž mimo jiné pátral hluboko v dějinách a inspiroval se praxí dávných myslitelů. Zpomalte většinu věcí a zaměřte vaši pozornost na to, co je opravdu důležité Jak se zbavit starostí a začít žít je bezesporu nejužitečnější kniha osobního rozvoje vůbec. K dnešnímu dni se po celém světě prodalo více než 7 miliónů výtisků. Postupy a metody jdou vždy k jádru celého problému a jsou tak jednoduché a srozumitelné, že pouhý poslech audioknihy vám změní život. Obsahuje obrovskou dávku příkladů ze života, kdy každá kapitola končí krátkým shrnutím, ke kterému je možné se opakovaně vracet. Vřele doporučujeme těm, co se aktivně snaží zlepšit si vlastní život. Těm, kteří občas mají nějaké problémy a starosti. Těm, kdo dlouhodobě prochází obdobím obav a stresu. Těm, kteří trpí úzkostmi, depresemi nebo jen nesprávným přístupem. Poslouchejte tuto audioknihu stále dokola. Odhalíte tajemství, jak si vybudovat duševní postoj, který povede k pocitu sebejistoty a štěstí. Překonáte únavu, získáte energii a dobrou náladu. Nebudete zklamáni. Po poslechu totiž už nikdy nebudete, jací jste bývali. Ovšem jenom pokud sami chcete. Co vás audiokniha naučí konkrétně: • předcházet stresu a filtrovat ho • naučit se přijímat to nevyhnutelné ve vašich životech • neinvestovat příliš mnoho emocí do nepodstatných věcí • naučit se užívat si činnosti, které nás úplně nebaví • zůstat klidnými, když vás ostatní kritizují • zbavit se 50% problémů pouhou změnou přístupu • zmírnit finanční starosti • vyhnout se citovému rozrušení • zabránit únavě a vyčerpání • prodloužit si život o hodinu • ...a mnohem více (je tam zkrátka všechno) Více informací na bit.ly/zbavte-se-starosti

Sdílet 0

Nakladatel
ProgresGuru
datum vydání
15.11.2017
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
13:53:55

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 16 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Kniha se krásně čte jako ostatní od Dala Carnegieho. Pomůže zlepšit psychiku člověka.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073066505

  • 4 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel

    Jsem jeho velkým fanouškem a mám od něj doma všechny knihy, kterých není málo a musím říci, že každá je originál. V této se o sobě hodně dozvíte. Pokud si myslíte, že rozvojové knihy jsou k ničemu a jen tahají z lidí peníze, tak zkuste jeho knihy, určitě nebudete zklamaní a hodně Vám to dá.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073066505

  • 4 z 5 hvězdiček Klára Nováková registrovaný uživatel

    Kniha se čte velmi snadno :)

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073066505

  • 3 z 5 hvězdiček Anežka R. registrovaný uživatel

    Skvělá knížka, určitě doporučuju:)

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073066505

  • 1 z 5 hvězdiček Jiří Hofirek registrovaný uživatel

    Rozecetl, nedocetl. Na můj vkus veliká, nezáživná nuda.

    E-kniha, Beta Dobrovský, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Nikola registrovaný uživatel

    Už mám od autora i knihu Jak získávat přátele, která byla skvělá, a proto jsem si koupila i tuto. Dale je opravdu jednička, kdyby to šlo, chodila bych sama na jeho přednášky.. jediné, co bych jeho knihám vyčetla je příliš mnoho příkladů z jeho života - můj přítel toto, jednou moje klientka tamto, kdysi dávno jeden pán toto... což je skvělé, pokud je to v nějakém optimálním rozmezí.. přišlo mi ale, že v jeho knihách je toho až příliš, a tak mi trochu trvalo, než jsem knihu přečetla. Jinak ale opravdu Dale je špička a ví, o čem píše.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073066505

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Navrátilová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá knížka, kterou bych doporučila všem, kdo mají rodinu, zaměstnání, povinnosti, starosti a prostě všem dospělým. Za mne bomba :-).

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073066505

  • 5 z 5 hvězdiček Jan Papež registrovaný uživatel

    Jedna z knih, která mi změnila život. Opravdu doporučuji přečíst. Jeho myšlenky jsou aktuální i v dnešní době a jsou stále platné. Kniha je plná příběhů a návodů. Nejen že se skvěle čte, ale skvěle se s ní i pracuje. Doporučuji přečíst všechny knihy od Carnegieho, určitě nebudete litovat.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073066505

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel

    Carnegie je zárukou kvality. Moudrá, velmi čtivě napsaná knížka. Umožňuje člověku nahlédnout některé zákonitosti našeho chování a vztahů. Inspirace pro osobní rozvoj.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073066505

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Poutavě napsaný návod, jak si udělat "pořádek" v životě. Pohodové čtení, které inspiruje a může pomoci při řešení každodenních situací.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073066505

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora