Buď v pogodě Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Audioknihu čte Sandra Pogodová a Jan Kanyza Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost. Můj život je plný karambolů a neskutečně skutečných šlamastyk, které by kohokoliv jiného asi vyřadili z provozu. Jenomže já jsem si… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Audioknihu čte Sandra Pogodová a Jan Kanyza Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost. Můj život je plný karambolů a neskutečně skutečných šlamastyk, které by kohokoliv jiného asi vyřadili z provozu. Jenomže já jsem si vybrala rodinu, která je komplet tak nádherně uhozená, že do ní se svojí nemožností zapadám jak brambora do řádku. Této přehlídce potrhlých jedinců však vládne jeden, který je nepsaným králem nás všech. A sice můj tata. Je to opravdový mistr nepravděpodobnosti a držet s ním krok, není vůbec lehké. Chcete-li si zvednout sebevědomí a dokázat si, že na tom nejste zas tak špatně, jsme tu pro vás! Tady jsou naše další příběhy, naservírované jak na zlatém tácu. Dušujeme se s tatou, že vše co se zde o nás dozvíte, je svatosvatá pravda. Takže přejeme dobrou chuť a doporučujeme konzumovat po malých soustech, aby vám nezaskočilo.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
datum vydání
23.08.2021
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
06:37:47

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 12 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček LH registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá zábava....Přečetla jsem obě knihy od Sandry Pohodové a jejího tatínka a u obou jsem se opravdu výborně bavila, jejich humor je moje krevní skupina!

    E-kniha, Cosmopolis, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda
Další knihy autora