Jak přežít svého muže Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky. Svérázně a s vtipem řeší a komentuje různé životní situace, které by někteří označili za tabu a při nichž by leckdo raději přivíral obě oči. Hrdinku na její… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky. Svérázně a s vtipem řeší a komentuje různé životní situace, které by někteří označili za tabu a při nichž by leckdo raději přivíral obě oči. Hrdinku na její nelehké životní cestě nedoprovázejí pouze její extrovertní a tak trochu potrhlé kamarádky, ale i Šedivka, její vnitřní hlas, se kterým má komplikovaný vztah. Skrze příběh čtenář nahlédne do světa mateřství, filmu a sexuality. Román nejen pobaví, ale zároveň nutí se zamyslet a klást si stejné nebo podobné klíčové životní otázky jako Lucie. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého?

Sdílet 0

Nakladatel
Témbr
datum vydání
18.12.2020
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:47:35
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Tajně doufám, že tato prvotina nebude jedinou knihou Jany Bernáškové, protože její styl psaní je mi více než sympatický a v budoucnu bych si ráda přečetla některé další, které opět budou plné optimismu, lehkého sarkasmu a možná klidně i nějaké té erotiky, protože té v ženských románech není nikdy dost.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 66 hodnocení čtenářů

45× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Vítková registrovaný uživatel

    Předevčírem večer jsem dočetla knihu Jak přežít svého muže, a proto bych velmi ráda napsala tuto recenzi. Musím říct, že žádná kniha semnou neudělala to, co tato. Stále jí žiju, přemýšlím nad ní. Tolik semnou zamávala a mě je tak líto, že už jsem ji dočetla. Čte se úplně sama, strašně se mi líbí forma jakou je psaná, volba slov, vět, diskuzí, myšlenkové pochody, pocity i reakce… Přimělo mě to hodně přemýšlet o tom, jak k určitým skutečnostem přistupovat a jak i k sobě samé. Knihu jsem si půjčovala od kolegyně, ale i přesto, že jsem jí již přečetla, ji koupím nejenom sobě (pro okamžik, kdy budu mít potřebu si ji znovu přečíst), tak i své kamarádce a sestře. Neskutečně se těším na další knihy od paní Bernáškové. Kniha je opravdu skvělá a já za ni děkuji!

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024943022

  • 5 z 5 hvězdiček Nada registrovaný uživatel

    Tuto knihu jsem si přečetla dvakrát. Opakovaně jsem se smála nahlas. Je vtipná a opravdová. Jsem už v letech, tak jsem si zavzpomínala, jak jsem žila já zamlada a je to pořád stejné. V knize se najde každá žena. Děkuji paní Bernaskove

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024943022

  • 1 z 5 hvězdiček Aneta registrovaný uživatel

    Autorku zbožňuji jako herečku, tahle její tvorba mně ale vůbec nesedla

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024943022

  • 1 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Strašné zklamání a nejraději bych dala několik hvězd mínus a vrátila čas, kdy jsem se tu knihu rozhodla koupit. Absolutně nechápu, že se tato kniha někomu líbí! Styl psaní jak od 15-leté nevyzrálé ženy... Vím zcela jistě, že od této paní nikdy už nic číst nebudu i kdyby to mělo sebehonosnější označení bestselleru.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024943022

  • 2 z 5 hvězdiček Janca07 Uživatel aplikace KDčko

    Kniha je takový průměr, četla jsem ji poměrně dlouho a ani jsem v průběhu dne nepřemýšlela jak by to tak mohlo dopadnout, jako to mám u většiny autorů. Hned ze začátku vás jistě naštve to, že autorka nepíše přímou řeč v uvozovkách, takže nevíte, co si myslí a co pak řekne nahlas. Bála jsem se, že její vnitřní hlas - Šedivka se bude v knize objevovat často, ale nakonec to bylo v pohodě. Kdybych neměla takový odpor k tomu, knihu nedočíst a jít k jiné, tak bych to udělala. Asi největší myšlenka je ta, že pokud bych herečku neznala, tak by to pro mě bylo nudné, jelikož takto u těch partnerů jsem si říkala to, který bude již ten její současný. Vývoj postavy v celém ději je obrovský a udělala opravdu velký pokrok. Knihu bych doporučila starším ženám, nejlépe těm, kteří si prošli podobnou situací, mohla by se jim kniha lépe číst a vcítit se do děje. Dokážu si představit, že by se to líbilo nějakým starším ženám okolo 40.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024943022

  • 2 z 5 hvězdiček tesina registrovaný uživatel

    Knihu jsem dostala darem, precetla sice behem 3dni.. ALE .. dalsi knihy uz opravdu nechci .. Janu Bernaskovou i diky ni asi budu uz opravdu vnimat jen jako krasnou tvar, ale uvnitr prazdnou, naivni, zabrzdenou pubertacku. Styl psani, myslenky, dialogy - hruza… Nejhorsi na tom je, ze byt to ona odmitla, plne verim tomu, ze to je presne jeji zivot. A o to jsou ty dialogy, atd.. jeste horsi. Za sebe nedoporucuji.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024943022

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Příhonská registrovaný uživatel

    Příjemně odpočinková, lehce sexuálně naladěná knížka.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024943022

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Čížková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se mi docela líbila, je to oddechové čtení , příběh ze života, ve kterém se pozná každá samoživitelka. Na vulgarismy a absenci uvozovek u přímé řeči jsem si časem zvykla. To co mi vadilo spíše byl vnitřní hlas hlavní postavy- Šedivka. Určitě zkusím ještě další dva díly Couru a Kolouška.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024943022

  • 4 z 5 hvězdiček Eliška registrovaný uživatel

    Fajn knížka, dobře a rychle se čte. Trošku mě mrzel ten předvídatelný konec, jinak vcelku fajn knížka. Doporučuji :)

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024943022

  • 5 z 5 hvězdiček Zdeňka Veverková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásné vtipné cteni

    E-kniha, Ikar CZ, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora