Všechny hvězdy na nebi

Autor Kit Frick

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

  Tenkrát – Bex, Jenni, Ellory a Ret jsou čtyři nerozlučné kamarádky z Pinebrookské střední. Všechny se otáčejí kolem elektrizující a svéhlavé Ret. Každá má své vlastní místo v jejich soukromé sluneční soustavě. Pak ale na party přijde nečekané setkání. Ellory potká Matthiase a jejich čtveřice se začne pomalu, ale jistě rozpadat, aby se v závěru… Přejít na celý popis

Neutrácejte za poštovné | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Neutrácejte za poštovné! Do čtvrtka 21. března 2024 (včetně) za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

 

Tenkrát – Bex, Jenni, Ellory a Ret jsou čtyři nerozlučné kamarádky z Pinebrookské střední. Všechny se otáčejí kolem elektrizující a svéhlavé Ret. Každá má své vlastní místo v jejich soukromé sluneční soustavě. Pak ale na party přijde nečekané setkání. Ellory potká Matthiase a jejich čtveřice se začne pomalu, ale jistě rozpadat, aby se v závěru musela potýkat s řadou tajemství, zrad i šokujících událostí, jež mají všechno navždy změnit.

Teď – Ellory musí sama čelit čtvrtému ročníku – bez přítele i kamarádek. Po dvouměsíčním přerušení školy a létě stráveném daleko od domova se vrací zpátky a musí najít způsob, jak přežít v totálním osamění, vystavená posměškům mnohých spolužáků, až do maturity. Najde Ellory sílu, aby čelila svým vlastním lžím a minulosti, jež ji pronásleduje na každém kroku? Strhující sonda do současného světa amerických středoškoláků a duše mladé dívky, s níž si osud pohraje víc, než si kdy dokázala představit. Jak Ellory obstojí?

„Ty nerozhoduješ o tom, s kým se budu stýkat. Kvůli tobě teď nemám žádné přátele. Je ti to jasný, jo?“

Ret mě vezme za ruku, roztáhne mi prsty v rukavicích a proplete je se svými.

„Nemáš žádné přátele kvůli sobě, Ellory. A vůbec, máš mě. Abigail tě proti mně jen poštve. Chceš mě znovu ztratit?“

 

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult
Témata
kamarádky
Nakladatel
King Cool
Rozměr
130x200 mm
jazyk
čeština
Počet stran
296
Vydání
1
isbn
978-80-7585-671-5
Vazba
Knihy - vázané
datum vydání
20.01.2020
ean
9788075856715
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Jedná se o středoškolské psychologické drama, ve kterém se dají najít i prvky thrilleru. I když se to na první pohled nezdá, kniha v sobě ukrývá některá vážná témata a problémy z období dospívání a prvních lásek, věnuje se tématu přátelství a vztahů s rodiči, a proto si myslím, že je to skvělá volba (nejen) pro každou dívku v tomto věku. Příběh je psán srozumitelně, je čtivý a není problém se do něj velmi rychle ponořit.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Ludmila registrovaný uživatel

    Štvalo mě neustále přeskakování z minulosti do součastnosti. Rozhodně zajímavý a nečekaný děj. Z takové obyčejné holčičí pře je vlastně něco horšího. Vyklubala se z ní zajímavá kniha k zamyšlení. Jak málo vlastně stačí k tomu aby se všechno změnilo.

    Kniha, King Cool, 2020, 9788075856715

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda