Temná komora

Autor Susan Faludi

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Chcete mít tento produkt za 1 Kč? Kupte ho ve výhodném balíčku Světovka pro vás

Spisovatelka a novinářka Susan se dozví, že její šestasedmdesátiletý otec se rozhodl pro operativní změnu pohlaví. Uvědomí si, že nebude mít klid, dokud nepochopí jeho důvody. A kvůli nim musí prozkoumat i nepříjemná, dlouho skrývaná zákoutí rodinné historie. Vydá se proto z New Yorku do Maďarska, kam její otec odešel. Jak tento její nový rodič,… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Spisovatelka a novinářka Susan se dozví, že její šestasedmdesátiletý otec se rozhodl pro operativní změnu pohlaví. Uvědomí si, že nebude mít klid, dokud nepochopí jeho důvody. A kvůli nim musí prozkoumat i nepříjemná, dlouho skrývaná zákoutí rodinné historie. Vydá se proto z New Yorku do Maďarska, kam její otec odešel. Jak tento její nový rodič, „skutečná žena“, souvisí s tím mlčenlivým, výbušným a někdy i násilnickým člověkem z její minulosti?
Autorka se vydává do labyrintu vlastního dětství a hledá odpověď na otázku, kým byl a kým se stal její otec, ten americký tatínek, horolezec, dobrodruh zkoumající amazonský prales, originální fotograf a válečný uprchlík z Budapešti. A stále naléhavěji si klade otázku, jestli je identita něco, co si vybíráme, nebo čemu naopak nemůžeme uniknout.

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Světová beletrie
Témata
spisovatelky
Nakladatel
Moba
Rozměr
120 x 200 mm
jazyk
čeština
Počet stran
440
Vydání
1
isbn
978-80-243-8318-7
Vazba
pevná vazba
datum vydání
4.10.2018
ean
9788024383187

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 1 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle asi nedočtu. Příběh je neustále přerušovaný útržky z maďarské historie, které většině čtenářů nic neřeknou, příběh nedoplní, jen zmatou. Zřejmě to bude jedna ze tří knih, které nedočtu.

    Kniha, Moba, 2018, 9788024383187

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda