5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
From Scratch: Sourdough features recipes and top tips on everything you need to know to make your own sourdough from scratch. For homebakers, sourdough is the true test of every aspiring bread-maker. Fickle, delicate, every loaf is unique. And there are a LOT of pitfalls to be avoided. It's much more than simply a food: sourdough is a science.… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Crumbs
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
The Asian Pantry
-
Café Cecilia Cookbook
-
Sweet
-
Lessons in Chemistry
-
Old Prague Cookbook
-
Ottolenghi COMFORT
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Glucose Goddess Method
-
How to Eat Chocolate
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Česká kuchyně
-
Crarter's Kitchen
-
Gino's Air Fryer Cookbook
From Scratch: Sourdough features recipes and top tips on everything you need to know to make your own sourdough from scratch.
For homebakers, sourdough is the true test of every aspiring bread-maker. Fickle, delicate, every loaf is unique. And there are a LOT of pitfalls to be avoided. It's much more than simply a food: sourdough is a science. So who better than Dr James Morton, baking pedant and fermentation fanatic, to explain the basics for both the uninitiated and more experienced bakers?
James talks the home cook through everything from starters, flours and hydration, to kneading, shaping, rising, slashing and baking, explaining how to achieve the perfect crust and crumb. With a foolproof recipe for the perfect loaf, clear step-by-step instructions, troubleshooting tips and explanations of what works and why, From Scratch: Sourdough is the accessible handbook that bakers everywhere have been waiting for.
Text is extracted and updated from Super Sourdough, by James Morton.
- Nakladatel
- Quadrille
- datum vydání
- 1.01.2021
- ean
- 9781787136953
- Počet stran
- 160
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- měkká vazba
- isbn
- 978-1-78713-695-3
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE