4.7 z 5 hvězdiček
pevná vazba329 Kč
Běžně 359 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku! Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Zdeněk Pohlreich doplňuje svých 91 oblíbených receptů peprnými komentáři i desaterem správného grilování. Poradí vám, co při grilování skutečně… Přejít na celý popis
Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku! Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Zdeněk Pohlreich doplňuje svých 91 oblíbených receptů peprnými komentáři i desaterem správného grilování. Poradí vám, co při grilování skutečně využijete a jaký gril si vybrat. „Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se následujících rad a během pár hodin se stanete hvězdou představení,“ říká Zdeněk Pohlreich. Kniha Rozpal to, šéfe! byla nominována na cenu Český bestseller za rok 2014 v kategorii Kuchařky.
4.5 z 5 6 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Denisa Havlíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Milujeme grilování a v téhle knížce jsme našli super rady a tipy. Můžu doporučit :-)
Eliška registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Výborná knížka pro grilovací začátečníky. Jsou tu recepty všeho druhu, předkrmy, hlavní jídla i dezerty, jednoduché i složitější. Je pravda, že někdy je trochu těžší sehnat všechny ingredience. Jinak je to ale skvělý pomocník, jsou tu totiž i obecné rady týkající se výběru jídla, surovin, náčiní i grilů.
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.