0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení Ve středu 10. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
479 Kč s DPH
Jsme transparentní
'A joyful exploration of Japanese philosophy on food, home, and family - rich with practical insights for newcomers and longtime admirers alike.' Kenji Morimoto, author of Ferment'An insightful perspective on Japanese cooking and culture, full of sensitivity and wisdom.' Tim Anderson, food commentator and cookery writerRice, Miso Soup, Pickles… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Některé nevinnosti světa
-
Ottolenghi COMFORT
-
Alchemised
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Old Prague Cookbook
-
Česká kuchyně
-
Death of an Ordinary Man
-
Almodovar: A Retrospective
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Every Day I Read
-
Epic Salads
-
The Silver Spoon Pasta
-
World Atlas of Coffee
-
AKCE Vánoční pečení
-
Bible domácího pečení
-
Italy by Ingredient
-
Traditional czech cuisine
-
Meat, Poultry & Game
-
Adriatico
-
Dinner
'A joyful exploration of Japanese philosophy on food, home, and family - rich with practical insights for newcomers and longtime admirers alike.' Kenji Morimoto, author of Ferment'An insightful perspective on Japanese cooking and culture, full of sensitivity and wisdom.' Tim Anderson, food commentator and cookery writerRice, Miso Soup, Pickles: the Japanese secret to a long and happy life is for lovers of all things Japanese and reveals much about the country and its people.Not a cookbook, but a unique insight into Japanese cuisine and culture by one of its most revered food writers, Rice, Miso Soup, Pickles has sold almost half a million copies in Japan and is now for the first time translated into English.Traditional Japanese food is a way of eating that embodies seasonality and simplicity; encourages health and longevity; and delights in the meditative peace to be found in preparing the same meal time and again . . . a simple bowl of rice, miso soup containing seasonal vegetables, and salty pickles. Yoshiharu Doi, Japan's best-known cookery writer, urges readers to adopt this traditional Japanese diet to make life and cooking easier - creating a routine, a modest way of eating that is in sympathy with the body, that nurtures and soothes the mind and which makes home a place of reassurance and comfort.
- Nakladatel
- Hodder & Stoughton
- Hmotnost
- 232 g
- isbn
- 978-1-399-74103-3
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 18.09.2025
- ean
- 9781399741033
- Rozměr
- 177 x 130 x 31
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE