Podpis všech věcí
Podpis všech věcí - Elizabeth Gilbertová Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Román sleduje osudy nadané Almy Whittakerové (dcery smělého a charismatického botanického objevitele), jež se snaží osamostatnit ve světě rostlin a vědy. Zatímco studium mechů vede Almu blíž a blíž k záhadám evoluce, muž, kterého miluje, ji táhne opačným směrem – do království duchovna, božství a zázraků. Alma je střízlivá vědkyně, Ambrose je… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Román sleduje osudy nadané Almy Whittakerové (dcery smělého a charismatického botanického objevitele), jež se snaží osamostatnit ve světě rostlin a vědy. Zatímco studium mechů vede Almu blíž a blíž k záhadám evoluce, muž, kterého miluje, ji táhne opačným směrem – do království duchovna, božství a zázraků. Alma je střízlivá vědkyně, Ambrose je snivý umělec. Spojuje je však láska k vědění – zoufalá touha pochopit fungování tohoto světa a principy všeho bytí. Podpis všech věcí je důležitý román o důležitém století. Strhující, do detailu propracovaný příběh se odehrává ve všech koutech světa – od Londýna po Peru, Filadelfii, Tahiti či Amsterodam. Je napsán s odvážným a zvídavým duchem jedinečné doby. Alma Whittakerová je svědkem historických událostí a zároveň je sama jejich tvůrkyní. Kráčí po hranici osvícenství a moderní doby a dozajista si získá sympatie čtenářů z celého světa. Další román autorky bestsellerů Jíst, meditovat, milovat a V dobrém i ve zlém.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Rozměr
156 x 217 x 42
jazyk
čeština
Počet stran
478
Vydání
1
isbn
978-80-7462-660-9
Vazba
Pevná s přebalem matná
datum vydání
1.10.2014
ean
9788074626609

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Romana Novotná registrovaný uživatel

    Překrásný obal knihy a stejně tak i její obsah. Byla to radost se ke knize vracet. Určitě to není čtení pro každého, ale pro milovníky botaniky zcela určitě. Když si knihu budete vychutnávat a nenecháte se odradit dlouhými popisy najdete tam mnoho krásných myšlenek : "Hlavní trik je vydržet zkoušky života tak dlouho, jak to jen jde. Šance na přežití jsou neúnosně malé, protože svět není nic jiného než jedna velká pohroma a věčně sálající pec soužení. Ale ti, kteří přežili, formovali svět, stejně jako svět zároveň formoval je." "Věřím, že život se nedá přežít - to je zjevné! -ale pokud má člověk štěstí, dá se žít poměrně dlouho a občas si život můžete i užít." Tak vám všem přeji - užívejte si života.

    Kniha, Jota, 2014, 9788074626609

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora