Vyvolená - Cendrine Wolfová,Anne Plichotová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Oksa Pollocková je třináctiletá dívka, žijící v Paříži se svými rodiči. Kromě občasné zbrklosti, kterou jí neustále vyčítá nejlepší kamarád Gusta, se nijak zvlášť neliší od ostatních kamarádů. Jednoho dne se ale všechno změní. Nedlouho po uspěchaném stěhování do Londýna a návštěvě nové školy najde na svém břiše podivné znamení. Od té chvíle je… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Oksa Pollocková je třináctiletá dívka, žijící v Paříži se svými rodiči. Kromě občasné zbrklosti, kterou jí neustále vyčítá nejlepší kamarád Gusta, se nijak zvlášť neliší od ostatních kamarádů. Jednoho dne se ale všechno změní. Nedlouho po uspěchaném stěhování do Londýna a návštěvě nové školy najde na svém břiše podivné znamení. Od té chvíle je celý její život vzhůru nohama. Oksa, která si vždy přála být neohroženou nindžou, objevuje svoje nadpřirozené schopnosti. Ovládáním ohně a levitací to ovšem vůbec nekončí. Dívka se svěří se svým trápením výstřední Dragomíře, své babičce a důvěrné kamarádce. Následně se dozvídá opravdový příběh své rodiny: Dragomíra je vládkyní Edéfie, neviditelné země ukryté někde na Zemi, ze které před mnoha lety uprchla během Velkého Chaosu, a Znamení Oksu označilo jako nástupnici trůnu. Kromě její mámy Marie je celá široká rodina součástí skupiny Prchlíků, kteří jsou od těch dob rozptýlení po světě Zvnějšku. Oksa objevuje neuvěřitelný svět magických stvoření, která jsou ukryta v Dragomířině přísně tajném ateliéru. Je to právě matčina nevědomost, která Oksu donutí k radikálnímu řešení napjaté situace. U společné večeře předvede několik svých kouzel, mnohaleté tajemství je prozrazeno a osud rodiny v ohrožení. Splní Oksa velké přání všech Prchlíků a zachrání Edéfii před zkázou? V každém případě už nikdy nebude obyčejnou malou školačkou.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Rozměr
147x210mm
isbn
978-80-7217-900-8
Počet stran
480
datum vydání
17.08.2011
ean
9788072179008
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Když Oksa vycházela, byla to jedná z mých nejoblíbenějších sérií. Mrzí mě, že po třetím díle to utnuli, proto už se u mě v "žebříčku nejlepších sérií" nenachází. Autorky vymyslely krásný magický svět, Oksa je sympatická postava. Knížka je navíc velmi čtivá.

    Kniha, Jota, 2011, 9788072179008

  • 3 z 5 hvězdiček Lathenie registrovaný uživatel

    Vhodné spíš pro děti, ale moc pěkné.

    Kniha, Jota, 2011, 9788072179008

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda