Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) Frič Václav

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav Sleva 35

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Frič Václav

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

Do košíku

294 Kč s DPH
Ušetříte 35 Kč Běžně 329 Kč

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem… Přejít na celý popis

Totální sezona Zavzpomínejte na TOTÁLN! SEZONU SK Slavia Praha díky knižní podobě dokumentárního seriálu plné fotografií a rozhovorů. Více informací

Popis

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Sdílet 0

Nakladatel
APETIT
datum vydání
1.4.2015
isbn
978-80-87575-39-0
ean
9788087575390
Jazyk
čeština
Počet stran
180
Vazba
Knihy - paperback
Rozměr
215x280mm

Bestseller v knihy Dobrovský

22224. v e-shopu | 23602. minulý týden

40. v Edice Apetit |

23. v Maso, grilování, steaky |

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora