Jablečný koláč naděje
Jablečný koláč naděje - Sarah Moore Fitzgeraldová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Oscar Dunleavy, který dělával ty nejlepší jablečné koláče na světě, je nezvěstný, možná dokonce mrtvý. Zdá se, že to vlastně nikoho nepřekvapuje. Až na Meg, jeho nejlepší kamarádku a jeho mladšího brášku Stevieho. Obklopeni zármutkem a zmatky se Meg a Stevie rozhodnou zjistit, co se Oskarovi opravdu stalo. Společně se pak učí, co znamená věrnost a… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Oscar Dunleavy, který dělával ty nejlepší jablečné koláče na světě, je nezvěstný, možná dokonce mrtvý. Zdá se, že to vlastně nikoho nepřekvapuje. Až na Meg, jeho nejlepší kamarádku a jeho mladšího brášku Stevieho. Obklopeni zármutkem a zmatky se Meg a Stevie rozhodnou zjistit, co se Oskarovi opravdu stalo. Společně se pak učí, co znamená věrnost a kamarádství, a jak moc důležitá je síla se nevzdat. Báječná kniha o dospívání, nejistotách, přátelství a kouzelných jablečných koláčích, které znamenají naději. Protože jakmile si do jednoho kousnete, budete se už navždycky na svět dívat jinak a všechno bude tak, jak má.

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
Rozměr
137 x 208 x 19
isbn
978-80-7447-780-5
Počet stran
256
datum vydání
1.02.2015
ean
9788074477805
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Šrámková registrovaný uživatel

    Páni, to bylo sladký! Skoro jako Oskarovo koláče, na které jsem měla chuť po celou dobu čtení. Teda, čtení dlouho netrvalo, ale chuť na koláč přebývá.. :) příběh je napsaný moc hezky. Postavy jsou skvěle popsané, jen ta jedna mě neskutečně rozčilovala! (P.) Oskara jsem si oblíbila, skoro jsem až Meg záviděla takové přátelství. :) vyřešeno jsem to tedy měla hned, ale stále jsem čekala na to rozlousknutí. Moc hezké. :)

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074477805

  • 4 z 5 hvězdiček Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel

    Původně jsem od knihy očekávala, že Meg a Stevie budou více vyšetřovat, co se stalo Oscarovi. Většina knihy však byla vyprávěním o přátelství před tou nešťastnou událostí. I tak to ale bylo milé čtení, a já jsem si knížku užila, i když knížka odkazuje i na spoustu ošklivého chování studentů SŠ. Nicméně i na to je třeba poukazovat, a jak víte, v YA literatuře si takových témat velmi cením. Je třeba o nich mluvit častěji a poukázat na ně i z různých úhlů pohledu. Díky jablečným koláčům má knížka dokonalý podzimní vibe a se svými necelými 200 stránkami je to taková odpolední jednohubka. Pokud budete mít možnost, určitě po knize sáhněte, do těchto sychravých dnů je to ideální kousek. Hodnotím 4/5 hvězd a moc doporučuji!

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074477805

  • 5 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Tahle kniha se prodává za pár korun a já se divím, proč. Je nádherně zpracovaná. Sice ty čistě bílé stránky nejsou trendy a čtenáře odrazuje, já je taky nemám ráda, ale ta kniha sama o sobě je skvělá. Má hluboký příběh. Pod těmi jednotlivými kusy koláče.

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074477805

  • 5 z 5 hvězdiček Zoe registrovaný uživatel

    Strašně super napínavá knížka ❤️❤️❤️

    Kniha, CooBoo, 2015, 9788074477805

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda