Hideaway
Hideaway - Penelope Douglasová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

DEVIL'S NIGHT is returning! Hiding places, chases, and all the games are back...BANKS Buried in the shadows of the city, there's a hotel called The Pope. Ailing, empty, and dark-it sits abandoned and surrounded by a forgotten mystery. But you think it's true, don't you, Kai Mori? The story about the hidden twelfth floor. The mystery of the dark… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

DEVIL'S NIGHT is returning! Hiding places, chases, and all the games are back...BANKS Buried in the shadows of the city, there's a hotel called The Pope. Ailing, empty, and dark-it sits abandoned and surrounded by a forgotten mystery. But you think it's true, don't you, Kai Mori? The story about the hidden twelfth floor. The mystery of the dark guest who never checked in and never checks out. You think I can help you find that secret hideaway and get to him, don't you?You and your friends can try to scare me. You can try to push me. Because even though I struggle to hide everything I feel when you look at me-and have ever since I was a girl-I think maybe what you seek is so much closer than you'll ever realize. I will never betray him. So sit tight. On Devil's Night, the hunt will be coming to you. KAI You have no idea what I seek, Little One. You don't know what I had to become to survive three years in prison for a crime I would gladly commit again. No one can know what I've turned into.I want that hotel, I want to find him, and I want this over.I want my life back.But the more I'm around you, the more I realize this new me is exactly who I was meant to be.So come on, kid. Don't chicken out. My house is on the hill. So many ways in, and good luck finding your way out.I've seen your hideaway. Time to see mine.*Hideaway is a romantic suspense suitable for ages 18+. While the romance is a stand-alone, the plot is a continuation of events that began in CORRUPT (Devil's Night, #1). It is strongly recommended that you have read Corrupt prior to reading this.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Createspace Independent Publishing Platform
Rozměr
140 x 216 x 37
jazyk
angličtina
Počet stran
522
Vydání
1
isbn
978-1-976333-00-2
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.10.2017
ean
9781976333002

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Literarytwins (Petra) registrovaný uživatel

    “Whenever you want to make an impression and you think you’ve gone far enough, go one step further. Always leave them wondering if you’re just a little bit crazy and people will never fuck with you again.” A přestě to Penelope Douglasová u Hideaway udělala, vzala to ještě o level výš. Kai Mori a Nikova Banks, příběh o zakázané lásce, kdy jeden po druhém prahnou, avšak její srdce okupuje ještě někdo další. Někdo, kdo je pro ni v životě na prvním místě, někdo, koho odmítá opustit a vždy si zvolí jeho. Jenomže zlatý chlapec Kai Mori se odmítá jen tak vzdát. Dávno už není tím idolem, kterého všichni stavěli na piedestal. Ne, jeho život teď vyplňuje temnota. Vznáší se nad ním Damoklův meč a hrozí, že pokud svůj problém velice brzy nevyřeší, jeho život se promění v peklo. Dojde Kaiovi, že řešení jeho problému má doslova přímo před očima, nebo se upíše ďáblovi a už pro něj nebude cesty zpět? Kdyby mi někdo řekl, že po Corruptu mě další díl konkrétně s Kaiem takto rozseká, klepala bych si na čelo. A teď? Píšu dopis na rozloučenou svému muži a svým dětem a se sbalenými kufry se stěhuji do Kaiova tajemného starého sídla připravená založit jednu velkou česko-italsko-japonskou rodinu! (Dělám si legraci) Nebudu vám ale mazat med kolem pusy. Ano jsou tam některé věci, které mi nesedly, jenže celkově ten koncept je tak dokonalý, že je mi to úplně jedno. Miluju to! Miluju ty žhavé scény, miluju Devil’s Night, miluju to prostředí, ten příběh, ten lov. A ty přezdívky, které kluci holkám dávají? Oh Little one. Hideaway je ještě temnějším příběhem a já se u této série začínám opravdu bát. Mám vážné obavy, že budu mít velký problém vybrat si mezi nimi. Vy si tuhle knihu určitě přečtěte kdo máte tu možnost a já mířím ke zpovědi, protože... “Forgive me Father, for I have sinned…”

    Kniha, Createspace Independent Publishing Platform, 2017, 9781976333002

  • 5 z 5 hvězdiček Ella Mikysková registrovaný uživatel

    Ještě lepší než první díl.

    Kniha, Createspace Independent Publishing Platform, 2017, 9781976333002

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora