Francouzský manžel

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Kamila Oliverová je známá autorka knih o záhadách a krásná žena. Albert Gabriel je synem přísného vojáka, který doma vládne tvrdou rukou. Albert Gabriel tak žije i přes mnohočetná nadání ve strachu a poslušnosti, což zanechá stopu na jeho osobnosti. Jako dospělý muž je bohatý a úspěšný, ale i nestálý; miluje a vzápětí nenávidí, navíc se často… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kamila Oliverová je známá autorka knih o záhadách a krásná žena. Albert Gabriel je synem přísného vojáka, který doma vládne tvrdou rukou. Albert Gabriel tak žije i přes mnohočetná nadání ve strachu a poslušnosti, což zanechá stopu na jeho osobnosti. Jako dospělý muž je bohatý a úspěšný, ale i nestálý; miluje a vzápětí nenávidí, navíc se často uchyluje k agresi. Svým chováním od sebe odežene obě manželky a zůstává sám ve srubu v lesích. Kamila se zrovna dostává z bolestivé ztráty partnera a utápí se v žalu i alkoholu a polyká prášky na uklidnění, když ji osloví mladá Běloruska pátrající po své kamarádce. Kamila, milovnice tajemna, souhlasí s tím, že jí pomůže. Její úkol však nebude lehký; musí se sblížit s podivínským starším Francouzem, získat si ho a zjistit, kam se poděla jeho předchozí žena, po níž jako by se slehla zem. Jenže když šarmantního Alberta Gabriela potká, její plány ztroskotají a ona se bezhlavě zamiluje. Začíná pohádka, která ale dost možná skončí svatbou. Jak jejich vztah postupuje, Albert Gabriel začíná být hrubý a žárlivý, navíc se kolem domu začnou dít podivné věci. Měla Běloruska pravdu? Mohl se Albert Gabriel přece jen své poslední ženy zbavit? Je něco v jejím vztahu skutečně špatně, nebo ji šálí mysl omámená léky? A co by se stalo, kdyby se pokusila od manžela utéct stejně jako jeho předchozí ženy?

 

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Rozměr
135 x 207 x 25
jazyk
čeština
Počet stran
256
Vydání
1
isbn
978-80-249-4471-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
6.05.2021
ean
9788024944715

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Nikola Krajčovič registrovaný uživatel

    #francuzskymanzel @klara_janeck @vydavatelstvo_ikar Autorka píše romány plné napätia. Je to príbeh, pri ktorom som trištvrte času preplakala a preklínala francúzskeho manžela. Krútila som hlavou ako môže byť život nespravodlivý a čím si bude musieť Kamila ešte prejsť. Popravde? Usporiadanie samotných kapitol mi nesadol. Ak by sme išli od začiatku, pekne podľa rokov ako idú za sebou a udalostí, malo by to väčšie grády a šmrnc prekvapenia. Takto to nemalo takú výpovednú hodnotu a ani to napätie a prekvapenie už nebolo tým, čo by som očakávala. Stačilo by to preusporiadať. Ďakujem @mama_nad_knihou za štafetu a autorke za knihu. #recenzianika #knihy #knihomolka #knihomoli #tipnaknihu #tipnaknihu #tipnaknihu #book #booklover #laskakuknihám #laskakukniham #mamacita #mamacita #books #bookstagram #autorskastafeta

    Kniha, Ikar, 2021, 9788024944715

  • 5 z 5 hvězdiček Janka registrovaný uživatel

    Kniha má napínavý děj, od začátku do konce. Dvě dějové linie, zajímavá fakta o životě ve Francii, která se nikde nedočtete. Setkání Kamily a Francouze je magicky osudové a zdá se, že to bude opravdu láska jako v pohádce. Proto jsem hltala další stránky. Manželství všechno změnilo. Sama mám zkušenost s mužem, který je jako počasí, chvíli slunce, chvíli bouře. Je to náročné. Kamila to zvládla a nenechala se koupit blahobytem, odešla. Moc dobrá kniha.

    Kniha, Ikar, 2021, 9788024944715

  • 5 z 5 hvězdiček Mirek registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetl a daruji na Vánoce manželce. Propracované postavy, skvělý děj. Pohled na smíšené vztahy z reálného úhlu. Každý si tady najde svoje. Kamila se jeví jako naivní, ale nakonec je to bojovnice. Francouz je opravdu podivný pavouk, ale neměl to v dětství jednoduché a v životě taky ne. Hrdinové se mi líbili.

    Kniha, Ikar, 2021, 9788024944715

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela registrovaný uživatel

    Knihu jsem dočetla včera. Příběh mi přišel strhující. Dvě dějové linky. Francouz Albert Gabriel mě zaujal ještě více než hlavní hrdinka Kamila. Dětství Alberta jsem hltala a nad osudem Kamily jsem dokonce uronila slzu. Kniha se mi líbila. Doporučuji. Smíšené manželství, jiná kultura, jiný pohled.

    Kniha, Ikar, 2021, 9788024944715

  • 2 z 5 hvězdiček Jana Maštálková registrovaný uživatel

    Knížku jsem četla týden. Přečetla jsem si vždy kousek a musela jsem danou část vstřebat. Drsně popisovaný děj o znásilňování, mlácení, vraždě... Žádná červená knihovna, i když happyend na konci přeci jen bude.

    Kniha, Ikar, 2021, 9788024944715

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 250 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora