Corrupt
Corrupt - Penelope Douglasová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

From New York Times bestselling author Penelope Douglas comes a new dark romance...Erika I was told that dreams were our heart's desires. My nightmares, however, became my obsession. His name is Michael Crist. My boyfriend's older brother is like that scary movie that you peek through your hand to watch. He's handsome, strong, and completely… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

From New York Times bestselling author Penelope Douglas comes a new dark romance...Erika I was told that dreams were our heart's desires. My nightmares, however, became my obsession. His name is Michael Crist. My boyfriend's older brother is like that scary movie that you peek through your hand to watch. He's handsome, strong, and completely terrifying. The star of his college's basketball team and now gone pro, he's more concerned with the dirt on his shoe than me. But I noticed him. I saw him. I heard him. The things that he did, and the deeds that he hid...For years, I bit my nails, unable to look away. Now, I've graduated high school and moved on to college, but I haven't stopped watching Michael. He's bad, and the dirt I've seen isn't content to stay in my head anymore. Because he's finally noticed me. Michael Her name is Erika Fane, but everyone calls her Rika.My brother's girlfriend grew up hanging around my house and is always at our dinner table. She looks down when I enter a room and stills when I am close. I can always feel the fear rolling off of her, and while I haven't had her body, I know that I have her mind. That's all I really want anyway. Until my brother leaves for the military, and I find Rika alone at college. In my city. Unprotected. The opportunity is too good to be true, as well as the timing. Because you see, three years ago she put a few of my high school friends in prison, and now they're out. We've waited. We've been patient. And now every last one of her nightmares will come true. *Corrupt is a STANDALONE dark romance with no cliffhanger. It is suitable for ages 18+.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Createspace Independent Publishing Platform
Rozměr
139 x 216 x 35
jazyk
angličtina
Počet stran
499
Vydání
1
isbn
978-1-5187-8387-6
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.11.2015
ean
9781518783876

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Literarytwins (Petra) registrovaný uživatel

    Tento neskutečný příběh z pera Penelope Douglasové je protkaný zradou a následnou touhou po pomstě. Erika a Michael si myslí jeden na druhého, avšak ona je odmala předurčena jeho mladšímu bratrovi. S tím se Michael nemíní jen tak smířit a dělá tak vše pro to, aby od sebe Riku odehnal. Celkem se mu to daří, až do oné osudné noci kdy se vrátí, aby na Devil’s Night rozpoutal se svými přáteli chaos a jednu velkou party. V momentě, kdy se zastaví u její lavice a poprvé po velmi dlouhé době jí projeví svou pozornost, Rika přepadne přes pomyslnou hranu a vydává se za Horsemany. Je však záhy odhalena a spadne do spárů samotného Michaela. Neskutečně je to k sobě táhne a on má pocit, že k nim Rika patří, jako jediná mu rozumí a on zase jí. Vidí to, co ostatní přehlíží. Jenže vždy, když se cítíte skvěle se zákonitě vždy něco pohnojí. V tomto případě zcela kardinálně a to v momentě, kdy následující ráno odvádí téměř všechny Horsemany v poutech. Michael je nucen spolknout hořkou pilulku zrady a zklamání a společně se svými přáteli hodlají pro Riku přichystat peklo na zemi. Čtyři maskovaní, bohatí a mocní mladí muži se smyslem pro chaos? (Mě ti maskovaní a tajemní hlavní hrdinové jednou zabijou) Zamilovala jsem se. Zamilovala jsem se především do momentu, kdy se autorce zrodil v hlavě nápad pro tento příběh. Miluju to, jakým stylem autorka vystavěla jednotlivé charaktery. Opravdu v málokteré knize se mi stane, že bezvýhradně zbožňuji oba hlavní protagonisty. A scéna v sauně? Normálně bych na toto nadávala, ale Rika se mi tímto činem zapsala do mého knihomolského srdce a má můj obdiv. Corrupt temný příběh plný zvratů, tajemství a překvapivých odhalení. Já jsem se nenudila ani minutu a mám neblahé tušení, že tato série bude mou zkázou a s každým dalším dílem bude tato jízda jen zběsilejší. Tato série je pro všechny, kdo si oblíbili koncept Elitního klubu králů od Amo. Zde dostanete podobnou nálož, jen v daleko větší kvalitě a bez chyb! Garantuji vám, že Horsemani vám nedají spát. A ty obálky? Pecka!

    Kniha, Createspace Independent Publishing Platform, 2015, 9781518783876

  • 5 z 5 hvězdiček Ella Mikysková registrovaný uživatel

    Miluji tuhle sérii. Četla jsem ji na mobilu, ale vážně bych ji chtěla mít v reálu. Snad bude brzy dostupná.

    Kniha, Createspace Independent Publishing Platform, 2015, 9781518783876

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora