Bílé město
Bílé město - Karolina Ramqvistová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

V luxusní vile s neprůstřelnými skly bydlí Karin se svou půlroční dcerou Dream. Je sama, v kapse má poslední pětistovku, skříně v kuchyni jsou prázdné. V domě je zima a špína, venku vytrvale sněží. Jednoho dne se u dveří objeví exekutor a Karin hrozí nebezpečí, že přijde o to poslední, co má, dům, který ji tu po sobě zanechal John. Podaří se jí… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V luxusní vile s neprůstřelnými skly bydlí Karin se svou půlroční dcerou Dream. Je sama, v kapse má poslední pětistovku, skříně v kuchyni jsou prázdné. V domě je zima a špína, venku vytrvale sněží. Jednoho dne se u dveří objeví exekutor a Karin hrozí nebezpečí, že přijde o to poslední, co má, dům, který ji tu po sobě zanechal John. Podaří se jí překonat svou pasivitu a najít pro sebe a pro Dream cestu ven? Román Karoliny Ramqvistové „Bílé město“ je volným pokračováním „Gangsterovy přítelkyně“. Je to provokující a pro novou švédskou literaturu poněkud netypický portrét mladé ženy z kriminálního prostředí, kde panuje násilí a kde rozhodují muži a ženám připadá úděl samoty a luxusního konzumu. Román má naprosto nečekané a překvapující rozuzlení, formálně i stylisticky je stejně přesvědčivý jako román předchozí.

Sdílet 0

série
Gangsterova přítelkyně 2. díl z 2
Další ze série
1. Gangsterova přítelkyně
2. Bílé město
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Kniha Zlín
Rozměr
130 x 200 x 20
jazyk
čeština
Počet stran
168
datum vydání
1.05.2017
isbn
978-80-7473-501-1
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
15.05.2017
ean
9788074735011

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Kati registrovaný uživatel

    Přesto, že se jedná o volné pokračování Gangsterovy přítelkyně, doporučovala bych si první díl určitě nejdřív přečíst. Já mám tento prostý, severský styl psaní prostě ráda. Krátké věty, tuhle myšlenka, támhle kulisa. Syrově napsané skutečnosti. Oproti prvnímu dílu je tu mnohem více akce - Karin už prostě musí jednat a ne jen přemýšlet. Není již zodpovědná pouze sama za sebe, ale i za své dítě. A přesto, že se zhroutil celý její svět a vše se obrací proti ní, vede ji stále jakýsi pud přežití a jde dál. Kniha je opět velmi upřímná, realistická, stručná, na nic si nehraje a snadno se čte.

    Kniha, Kniha Zlín, 2017, 9788074735011

  • 1 z 5 hvězdiček LeVi registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jak píše KATI předemnou, ačkoliv se jedná o volně navazující druhý díl, je lepší si nejprve přečíst díl první. Já první díl nečetla a tak jsem si většinu věcí musela domýšlet. Jedná se o tenkou knihu, i tak se mi zdála nekonečná. Za mě velni nudný příběh o ženě utápějící se ve smutku a depresích.

    Kniha, Kniha Zlín, 2017, 9788074735011

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda