Bílé město E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Citlivě napsaný románový a pevnými konturami načrtnutý psychologický portrét ženy, která kvůli lásce k muži, jehož denním chlebem je zločin a násilí, ztrácí sebe sama a hledá vnitřní sílu, jak vzít život opět pevně do vlastních rukou. Dokáže zachránit nejen sebe, ale i svou malou dceru, se kterou zůstala sama? Kniha volně navazuje na titul… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Citlivě napsaný románový a pevnými konturami načrtnutý psychologický portrét ženy, která kvůli lásce k muži, jehož denním chlebem je zločin a násilí, ztrácí sebe sama a hledá vnitřní sílu, jak vzít život opět pevně do vlastních rukou. Dokáže zachránit nejen sebe, ale i svou malou dceru, se kterou zůstala sama? Kniha volně navazuje na titul Gangsterova přítelkyně.

Sdílet 0

série
Gangsterova přítelkyně 2. díl z 2
Další ze série
1. Gangsterova přítelkyně
2. Bílé město
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
168
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kati registrovaný uživatel

    Přesto, že se jedná o volné pokračování Gangsterovy přítelkyně, doporučovala bych si první díl určitě nejdřív přečíst. Já mám tento prostý, severský styl psaní prostě ráda. Krátké věty, tuhle myšlenka, támhle kulisa. Syrově napsané skutečnosti. Oproti prvnímu dílu je tu mnohem více akce - Karin už prostě musí jednat a ne jen přemýšlet. Není již zodpovědná pouze sama za sebe, ale i za své dítě. A přesto, že se zhroutil celý její svět a vše se obrací proti ní, vede ji stále jakýsi pud přežití a jde dál. Kniha je opět velmi upřímná, realistická, stručná, na nic si nehraje a snadno se čte.

    Kniha, Kniha Zlín, 2017, 9788074735011

  • 1 z 5 hvězdiček LeVi registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jak píše KATI předemnou, ačkoliv se jedná o volně navazující druhý díl, je lepší si nejprve přečíst díl první. Já první díl nečetla a tak jsem si většinu věcí musela domýšlet. Jedná se o tenkou knihu, i tak se mi zdála nekonečná. Za mě velni nudný příběh o ženě utápějící se ve smutku a depresích.

    Kniha, Kniha Zlín, 2017, 9788074735011

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora