Já jsem mysl

Autor Deep Trivedi

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Deep Trivedi je uznávaným řečníkem a spisovatelem nejen ve své rodné Indii, ale i v mnoha dalších zemích a kulturách. V této knize se mu podařilo poskytnout čtenáři praktické návody a základní principy fungování lidské mysli, a to napříč kulturami a bez ohledu na víru či barvu kůže.Teoretické pasáže střídají zajímavé příběhy z historie, které… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Deep Trivedi je uznávaným řečníkem a spisovatelem nejen ve své rodné Indii, ale i v mnoha dalších zemích a kulturách. V této knize se mu podařilo poskytnout čtenáři praktické návody a základní principy fungování lidské mysli, a to napříč kulturami a bez ohledu na víru či barvu kůže.

Teoretické pasáže střídají zajímavé příběhy z historie, které dovedně ilustrují, co by jinak mohlo být obtížné vstřebat. Kniha totiž útočí na ty nejzakořeněnější stereotypy a myšlenkové vzorce, které v nás leží tak dlouho a tak hluboko, že se jich jen těžko vzdáváme, i když je to pro naše vlastní dobro. Právě proto ale kniha přináší i velmi silné „aha momenty“, při kterých se člověk musí jen hořce usmát nad svým marným úsilím vypořádat se se svými životními nesnázemi stále stejnými a neúčinnými postupy.

Přívrženci Deepa Trivediho tvrdí, že jeho práce s jazykem a volba slov mají samy o sobě transformační efekt na čtenáře a proces změny nastává již při pouhém čtení textu. Pravdou je, že už jen ten nenápadný posun v myšlení a pozornosti, který po přečtení této knihy nastane, posune váš život novým směrem a dovolí vám zakusit mnohem více štěstí a spokojenosti.

Sdílet 3

Nakladatel
Via
Rozměr
134 x 204 x 24
jazyk
čeština
Počet stran
256
Vydání
1
isbn
978-80-7585-707-1
Vazba
měkká vazba
datum vydání
22.06.2020
ean
9788075857071

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Helena registrovaný uživatel

    Autor nabízí zajímavou teorii o tom jak společnost nutí lidi potlačovat hněv. Právě ten ale stojí za spoustou zbytečných konfliktů které lidé následně zažívají. Kniha mi přijde opravdu zajímavá, navíc se výborně čte.

    Kniha, Via, 2020, 9788075857071

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda