Hraj a vyhraj - Jak funguje strategie

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Rádi hrajete, nebo radši vyhráváte? Vymyslet strategii není složité. Ale je těžké ji realizovat, protože to nutí lidi a firmy, aby konkrétně rozhodovali o své budoucnosti - a k tomu ve většině firem nikdy nedojde. Dva z dnešních nejznámějších obchodních stratégů vám vysvětlí, co musíte udělat, jak přemýšlet a co potřebujete k realizaci. A za… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rádi hrajete, nebo radši vyhráváte? Vymyslet strategii není složité. Ale je těžké ji realizovat, protože to nutí lidi a firmy, aby konkrétně rozhodovali o své budoucnosti - a k tomu ve většině firem nikdy nedojde. Dva z dnešních nejznámějších obchodních stratégů vám vysvětlí, co musíte udělat, jak přemýšlet a co potřebujete k realizaci. A za příklad si berou jednu z nejúspěšnějších firem konce minulého století. A. G. Lafley, bývalý generální ředitel společnosti Procter & Gamble, v úzké spolupráci s strategickým poradcem Rogerem Martinem, zdvojnásobili obrat a zisk zvedli na čtyřnásobek - a za pouhých deset let tak zvýšili tržní hodnotu firmy o více než 100 miliard dolarů. Roger Martin, děkan Rotman School of Management, a A. G. Lafley vám v této knize ukaží, jak lídři v organizacích všech velikostí a typů rozdávají každodenní úkoly s většími strategickými cíli, které musí být postaveny na jasných, podstatných základech, které určují podnikatelský úspěch - prostě jak hrát a vyhrát.Lafley a Martin vytvořili sadu pěti zásadních strategických rozhodnutí, které vám zajistí náskok před konkurencí.A sice:Jaké jsou vaše vítězné cíle? Kde budete hrát? Jak způsobem chcete vyhrát?Jaké schopnosti a prostředky k vítězství potřebujete?Jaké systémy řízení a postupy vám k tomu dopomohou?Příběhy o tom, jak P & G dosáhla pomocí těchto metod vytvoření kultovních značek jako Olay, Bounty, Gillette, Swiffer a Febreze jasně ilustrují, jak rozhodování a dělání správných rozhodnutí tvoří zásadní rozdíl mezi HROU a VÍTĚZSTVÍM.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Rozměr
143 x 209 x 45
jazyk
čeština
Počet stran
390
Vydání
1
isbn
978-80-7390-434-0
Vazba
pevná vazba
datum vydání
21.08.2018
ean
9788073904340

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Ondřej registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavé téma, ale bohužel špatně podané. Informace se opakují a kniha tak ztrácí čtivost, určitě by se dala zkrátit minimálně o polovinu.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073904340

  • 1 z 5 hvězdiček Jakub registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě teda bída. Už jen podle názvu a obálky knihy jsem čekal úplně jiný obsah. Nakonec se mi akorát dostala nějaká životní cesta nějakýho borca z koncernu P&G. Jo, přelomového podnikatele to možná může zajímat, ale já osobně jsem si z toho vytáhl pár cenných informací a to je prostě málo.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073904340

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda