Vypravěčka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Sage pochází z rodiny s židovskými kořeny a její babička přežila holocaust. Ona sama se snaží vyrovnat s jiným traumatem – se smrtí matky. Na skupinové terapii se seznamuje s devadesátníkem Josefem Weberem. Při jednom z jejich rozhovorů ji tento muž, kterého si všichni v jeho okolí váží a mají ho rádi, požádá, aby mu pomohla spáchat sebevraždu.… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sage pochází z rodiny s židovskými kořeny a její babička přežila holocaust. Ona sama se snaží vyrovnat s jiným traumatem – se smrtí matky. Na skupinové terapii se seznamuje s devadesátníkem Josefem Weberem. Při jednom z jejich rozhovorů ji tento muž, kterého si všichni v jeho okolí váží a mají ho rádi, požádá, aby mu pomohla spáchat sebevraždu. Tíží ho svědomí, přirozenou smrtí se mu však zemřít nedaří. Aby Sage přesvědčil, vzpomíná na své působení v SS i koncentračních táborech. Po dlouhém zvažování Sage kontaktuje úřad pro vyšetřování nacistických zločinů a podaří se jí přesvědčit babičku, aby jí i ona vyprávěla o svém mládí. Zděšeně naslouchá, co všechno zažila v polském ghettu, v Osvětimi i později na útěku. Je možné, že se s Josefem Weberem setkala a může ho usvědčit? A kdyby Sage vyhověla přání starého muže – byla by to vražda, nebo vykonání spravedlnosti na tyranovi? Kontroverzní brilantní román o vině a trestu americké bestselleristky Jodi Picoultové.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar CZ
jazyk
čeština
Počet stran
512
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 19 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Monika Kišková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi silný příběh zajímavě podaný z více úhlů pohledu. Často plný překvapivých zvratů, ale jindy až banálně předvídatelný a stěží uvěřitelný.

    E-kniha, Ikar CZ, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    knížka je jedna z nejhezčích jakou jsem četla. Příběh volně plyne a i přes hrůznosti které se dozvídáte je to nádherný příběh. Doporučuju tuhle knížku všem !!!!

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024939841

  • 3 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Knížka se mi líbila. Určitě se k ní budu vracet. Takže doporučuji.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024939841

  • 5 z 5 hvězdiček Mona Lisa Lisa registrovaný uživatel

    Příběh byl zajímavý a poučný

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024939841

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora