Vůně domácího pečení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Objevte zcela nový rozměr kynutí a pečení – se slánkem! Kynuté pečivo má nezaměnitelnou chuť, za kterou vděčí především kvasinkám. Kromě droždí a přírodního kvasu však existuje ještě jedna možnost: slánek. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu, tahle originální metoda má v českých pečicích publikacích premiéru. Jak dosáhnout skvělého výsledku?… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Objevte zcela nový rozměr kynutí a pečení – se slánkem!

Kynuté pečivo má nezaměnitelnou chuť, za kterou vděčí především kvasinkám. Kromě droždí a přírodního kvasu však existuje ještě jedna možnost: slánek. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu, tahle originální metoda má v českých pečicích publikacích premiéru. Jak dosáhnout skvělého výsledku? Třeba i s formulkou „věnuj mi jednu noc“ – zatímco vy nerušeně spíte, s těstem se dějí nevídané zázraky. Myslím, že tuto metodu si zamilujete.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Ivana registrovaný uživatel

    Knížku jsem dostala jako vánoční dárek a musím říct, že ten se ježíškovi opravdu povedl. Knížka se mi moc líbí, má hodně zajímavých receptů a krásné fotky. Recepty jsou pochopitelné a dobře se čtou a to v některých kuchařkách bývá problém. Celkově jsem spokojená.

    Kniha, CPress, 2021, 9788026439394

  • 5 z 5 hvězdiček alesak registrovaný uživatel

    Knihu jsem dostal k Vánocům, protože jsem fanda pečení především chleba a již jsem vlastnil předchozí knihu stejné autorky. Knížka podává skvělý úvod do problematiky a technik pečení, poté nabízí řadu originálních a ověřených receptů (vhodně rozdělených do sekcí podle typu základu a tedy i náročnosti - droždí, slánek, kvas; úžasné je, že zde jsou i rychlé recepty a recepty na využití zbytků - tleskám!) s krásnými, detailními fotografiemi a nechybí závěrem ani seznam názvosloví. Na knize si cením - a to není u kuchařek běžné, pamatuji si snad jen na Kuchařku pro dceru - že všechny texty a recepty jsou "zlidštěné" osobními a rodinnými příběhy autorky. Výtku mám pouze k několika drobným tiskovým chybičkám (jistě je opraví v dalších sériích, nicméně naštěstí žádná není zásadní, aby narušila kvalitu receptů) a příliš světlým šedým nadpisům (což lze také spravit příště).

    Kniha, CPress, 2021, 9788026439394

  • 1 z 5 hvězdiček Božena registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na knihu jsem se po Upečeno s láskou moc těšila. Koupila jsem si ji v pdf, že si ji budu brát do kuchyně sebou. Knížka se mi dobře nečte, hodně textu je malým písmem, nepomáhají ani silnější brýle, část nadpisů je šedou barvou a nedají se přečíst. Každý recept má fotku, ale jen v obrovském detailu. Jako začátečníka mě zajímalo, jak se pečivo tvaruje, ale z postupu to nevyčtu. Mrzí mě to, čekala jsem něco jiného. Knihu jsem odložila a vrátila se k internetu.

    E-kniha, CPress, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Krista registrovaný uživatel

    Je to příjemné čtení, dobré návody i spousta skvělých receptů. Doporučuju.

    Kniha, CPress, 2021, 9788026439394

  • 5 z 5 hvězdiček Dana registrovaný uživatel

    Na knihu jsem se moc těšila, protože znám předchozí tvorbu autorky. Její nejnovější kniha se mi velice líbila a rozhodně příznivcům pečení nabídne mnoho vynikajících receptů a hlavně podrobný vhled do různých druhů pečení. Na knize mimo jiné oceňuji, že přístup k pečení je vřelý a lidský, nemusíte být profíkem, abyste recepty pochopili a zvládli. Autorka totiž udělala vše možné pro to, aby i méně zkušeného nadšence bezpečně provedla všemi nástrahami které na něj během pečení můžou čekat! S prvními výsledky jsem spokojená. Díky!

    Kniha, CPress, 2021, 9788026439394

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda