Transfer E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nikdy si nemůžeme být jistí, kde přistaneme.  Velké evropské letiště, masa cestujících a každý z nich si v příručním zavazadle nese svůj osobní příběh. Občas o sebe zavadí ramenem a jejich cesty se na okamžik protnou. Žena žijící ve stínu svého partnera, programový smolař se slabostí pro Kerouaca,… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nikdy si nemůžeme být jistí, kde přistaneme. 

Velké evropské letiště, masa cestujících a každý z nich si v příručním zavazadle nese svůj osobní příběh. Občas o sebe zavadí ramenem a jejich cesty se na okamžik protnou. Žena žijící ve stínu svého partnera, programový smolař se slabostí pro Kerouaca, dcera na cestě z karu… 

Bellová ve své nové knize umně propojuje obyčejné a zároveň pozoruhodné příběhy a ukazuje, že život je jako tranzitní zóna, kde náhodné setkání s cizím osudem může ten náš přesměrovat jinam. Anebo taky ne. 

–––

Při čekání v transferu na letišti v Curychu jsem viděla, jak někdo vytahuje z kapsy snubní prsten a nandavá si ho na ruku. Zajímalo mě, jaký je za tím příběh. Tak jsem napsala rovnou čtyři. 
Bianca Bellová, autorka

Od abstraktnějšího Jezera, kde jen tušíme kontury prostředí a povahových rysů postav, přes již konkrétnější prostředí a postavy v Moně až k detailnímu Ostrovu společně s Bellovou procházíme i jejím autorským vývojem, který vzbuzuje zvědavost a nutkání autorku sledovat i dlouhodobě.
— Alice Škrlantová, iLiteratura.cz 

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
136
datum vydání
1.01.2023
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Chaos, zmatek, mumraj a hemžení lidí, kam až oko dohlédne, tak by se dal shrnout jeden osamělý pohled na velká, frekventovaná letiště. Na jednom z nich spočinul Biančin zrak a začal se rodit skromný povídkový arzenál lidských osudů a příběhů, jenž nedokázal uniknout mému zájmu. Nastal čas se posadit za klávesnici a poodhalit vám, co se skrývá za těmi piktogramy, které z knihy dělají poněkud netradiční podívanou.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 259 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora