Studie jedu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jelena se vyhnula popravě za vraždu, ale nebylo to zadarmo: stala se ochutnavačkou pokrmů Velitele Ixie. S každým soustem teď může dívka zemřít, a navíc už ji rádce Valek pro jistotu otrávil Motýlím prachem. Přežít může jen tak, že si u něj každý den vyzvedne protijed. A tím katastrofy nekončí. Rebelové se chtějí zmocnit Ixie a u Jeleny se projeví… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jelena se vyhnula popravě za vraždu, ale nebylo to zadarmo: stala se ochutnavačkou pokrmů Velitele Ixie. S každým soustem teď může dívka zemřít, a navíc už ji rádce Valek pro jistotu otrávil Motýlím prachem. Přežít může jen tak, že si u něj každý den vyzvedne protijed. A tím katastrofy nekončí. Rebelové se chtějí zmocnit Ixie a u Jeleny se projeví neovladatelné kouzelné schopnosti. Existuje z téhle situace úniková cesta, na které nestojí smrt?

Sdílet 0

série
Studie jedu 1. díl z 3
Další ze série
1. Studie jedu
2. Studie kouzel
3. Studie ohně
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2020
  • Helena Kubelková Helena Kubelková

    Celý příběh na mě zezačátku působil až moc depresivně a měla jsem co dělat, abych se přes ten tíživý a neútěšný začátek vůbec dostala. Bylo mi Jeleny od začátku líto a nedokázala jsem si ani představit, jak se asi musela cítit. Ale i takové nepohodlí při čtení nám prozrazuje jedno – u Studie jedu se rozhodně nebudeme nudit. Autorka se s tím prostě hned od začátku nemazlí a je až s podivem, kolik příkoří hlavní hrdince uložila. Na druhou stranu vám mohu prozradit, že to nebude trvat věčně a Jelena objeví svou vnitřní sílu a možná i lásku tam, kde by ji čekala nejméně.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 26 hodnocení čtenářů

19× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Nikča registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka se mi hodně líbila, ale od té půlky to začínalo být nudné a to mě trochu odradilo. A ten konec je topovka. Ale určitě jí doporučuji. ♥

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610415

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Tkáčová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Četla jsem uz před pár lety v originále a musela jsem si knihu koupit pro sebe v češtině. Čtivá kniha a pěkný a neotřelý příběh. I nějaká ta romantika se tam najde. Kouzla, láska, politika a úskoky. Velmi dobrá kniha.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610415

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Rosiarová registrovaný uživatel

    Na knihu jsem se těšila, ale celý týden jsem přečetla jen dvacet stran. Pak jsem o víkendu knihu otevřela a celý den jsem ji nepustila z ruky. V sobotu večer jsem ji už měla přečtenou. Kniha mi velmi připomínala knihu Skleněný trůn od Sarah J Maas- nejlepší knihu co jsem kdy četla- a velmi doufám, že kniha bude mít úspěch a já si přečtu ostatní díly přeložené. (pokud ne přečtu si v originále) Upřímně knihu doporučuju čtenářům YA. Svět připomínající náš s prvky magie. Doufám, že si knihu přečte hodně lidí, protože za to vážně stojí.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610415

  • 5 z 5 hvězdiček Anežka registrovaný uživatel

    Kniha mne zaujala od začátku příběhu. Číst jak se dané postavy a jejich charaktery vyvíjely. Všechny situace v knize, jednoduše jsem byla unešena a hned po přečtení této knihy jsem si dokoupila zbývající 2. Pokud se někdo chystá si tuto knihu přečíst, DOPORUČUJI!

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610415

  • 5 z 5 hvězdiček L.P registrovaný uživatel

    Ze začátku mě knížka moc nebavila a trvalo docela dlouho než jsem se k ní zase dostala, ale poté už to šlo jedním dechem. Příběh mě opravdu překvapil a úplně jsem se zamilovala do děje a hlavních postav. Líbilo se mi, že tam bylo spousty napínavých okamžiků kde jsem se rozhodně nemohla odtrhnout od čtení.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610415

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna Dupalova registrovaný uživatel

    Kniha výborná ,čtivá,nemohla jsem se odtrhnout !! Konec byla tresnicka na dortu

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610415

  • 5 z 5 hvězdiček Lady registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Od knihy jsem se nemohla odtrhnout. Ke konci to je úplně nejlepší.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610415

  • 5 z 5 hvězdiček Baru registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na knihu jsem se moc těšila a nezklamala mě. Měla jsem ji přečtenou za dva dny a měla vše, co jsem si představovala. Magii, napětí, lásku, zklamání a nečekané překvapení. Už se moc těším na pokračování. Rozhodně doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610415

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Mehlerová Nováčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Precetla sem ji pred spanim a libila se mi. Mozna tam mohly byt víc popsané myslenky Valea, ale jinak dobry. Doporucuji jako klidnou cetbu

    E-kniha, CooBoo, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora