Souvislosti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

SHODA OKOLNOSTÍ. ZÁZRAKY. BOŽÍ ZÁSAH. TO, CO MNOZÍ LIDÉ POVAŽUJÍ ZA PŘÍHODY, JEŽ SE VYSKYTUJÍ JEDNOU ZA ŽIVOT, JE, JAK VYSVĚTLUJE GABRIELLE, VE SKUTEČNOSTI INTUICE. Jakmile probudíte svou intuici a navyknete si jí naslouchat a řídit se jí, začne každé rozhodnutí ve vašem životě odrážet vaši vnitřní pravdu. Budete vědět, co dělat. Vždycky… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

SHODA OKOLNOSTÍ. ZÁZRAKY. BOŽÍ ZÁSAH.

TO, CO MNOZÍ LIDÉ POVAŽUJÍ ZA PŘÍHODY, JEŽ SE VYSKYTUJÍ JEDNOU ZA ŽIVOT, JE, JAK VYSVĚTLUJE GABRIELLE, VE SKUTEČNOSTI INTUICE.

Jakmile probudíte svou intuici a navyknete si jí naslouchat a řídit se jí, začne každé rozhodnutí ve vašem životě odrážet vaši vnitřní pravdu. Budete vědět, co dělat. Vždycky jste to věděli a vždycky to vědět budete.

 

Z knihy Souvislosti

 

Až do svých úplně posledních dnů, kdy se Gabrielle stávala stále éteričtější, pracovala z celého srdce na přípravě druhého vydání tohoto drobného mistrovského díla, a zanechala nám tak dárek na rozloučenou. Vždycky ho považovala za svou malou čarodějnickou knihu. Předává nám v něm průvodce k naší intuici, vláknu, které nás spojuje s Velkým Tajemstvím. Užijte si tyto skvostné příběhy a poučení. Nechť posílí váš tanec a vnesou víc kouzla do vašeho života. Obnovte mysterium.

(Z předmluvy od syna Jonathana Horana)

Sdílet 0

Nakladatel
Maitrea
jazyk
čeština
Počet stran
182
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 190 Kč Nápověda