Čtyři vhledy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tato kniha přináší moudrá učení, jež byla střežena tajnými společenstvími Správců Země, léčiteli a léčitelkami z Jižní Ameriky. Čtyři vhledy uvádějí, že celé stvoření – lidé, velryby a dokonce i hvězdy jsou světlem, které se projevilo ve hmotě díky síle záměru. Správci Země používají vhledy k léčení nemocí, úlevě od emocionálního utrpení… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tato kniha přináší moudrá učení, jež byla střežena tajnými společenstvími Správců Země, léčiteli a léčitelkami z Jižní Ameriky. Čtyři vhledy uvádějí, že celé stvoření – lidé, velryby a dokonce i hvězdy jsou světlem, které se projevilo ve hmotě díky síle záměru. Správci Země používají vhledy k léčení nemocí, úlevě od emocionálního utrpení a k vytvoření nového těla, jež se léčí a stárne jinak.

První vhled nás učí odložit citová zranění minulosti tak, jako had shazuje kůži: najednou. Ukazuje nám, že nejsme příběhem, který o sobě vyprávíme, ani svou minulostí, ale hrdinou vlastního života. Díky druhému vhledu zjistíme, jak překonávat strach a hněv, abychom mohli žít v harmonii. Třetí vhled nás vede k vystoupení z lineárního času a k zakoušení nekonečna, odkud lze napravit události ještě předtím, než se přihodí, a uzdravovat své předurčení. Čtvrtý vhled nás probouzí z kulturního transu, k němuž jsme byli vychováni, a učí nás utvářet nový svět plný radosti, hojnosti a smyslu.

 

Kniha odhaluje prastaré techniky, jejichž praktikování vede k uskutečnění naší podstaty coby bytostí světla, jež mohou vnímat energii a vibrace tvořící fyzickou realitu na mnohem vyšší úrovni.

Sdílet 0

Nakladatel
Maitrea
jazyk
čeština
Počet stran
206
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 190 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora