Síla lidskosti, Dalajlama a jeho vize pro náš svět E-kniha

Síla lidskosti, Dalajlama a jeho vize pro náš svět E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vydáno k 80. narozeninám Jeho Svatosti dalajlamy. Převratné, motivující, vysoce přesvědčivé.   Síla lidskosti je nejvýznamnější a nejaktuálnější výpovědí jedné z nejvlivnějších duchovních a politických osobností dnešní doby. Dobro a soucit, pozitivní energie, to nejsou jen prázdná slova. To je to, co náš svět, plný válek, korupce a bídy… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vydáno k 80. narozeninám Jeho Svatosti dalajlamy. Převratné, motivující, vysoce přesvědčivé.
 
Síla lidskosti je nejvýznamnější a nejaktuálnější výpovědí jedné z nejvlivnějších duchovních a politických osobností dnešní doby. Dobro a soucit, pozitivní energie, to nejsou jen prázdná slova. To je to, co náš svět, plný válek, korupce a bídy potřebuje. Přispět může každý z nás. Už více než půl století nás dalajlama svým působením, promluvami i knihami vede po cestě k soucitu a učí, jak vylepšit a pozvednout svůj vnitřní život.

S pomocí svého dlouholetého přítele Daniela Golemana, autora mezinárodního bestselleru Emoční inteligence, který je tak jako on přesvědčen o veliké síle dobra, dalajlama vysvětluje, jak svou energii soucitu zaměřit na ostatní a obrátit ji z vlastního nitra ven, do světa.

Čtrnáctý tibetský dalajlama totiž zdaleka není jen zastáncem a učitelem buddhismu. Je také moderním myslitelem a futuristou, který oplývá velikými znalostmi aktuálních světových problémů, jevů a událostí, stejně jako hlubokým pochopením pro sociální otázky.Výsledky vědy a svědectví konkrétních lidí pak prokazují, že dalajlamovy názory, vize pro lidstvo, umění využití pozitivní energie i její nasměrování ven má smysl a přináší trvalé výsledky.
 
Co pozitivní energie dokáže?
* rozbít destruktivní společenské síly, jako jsou korupce, lživá propaganda či hrabivost
* léčit planetu tím, že obavy změní v pozitivní myšlenky
* vést k nahrazení násilí dialogem
* vytvořit nové ekonomické systémy, sloužící všem
* učit empatii, sebeovládání a soucitu se vším živým

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
232
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora